Members mad_driver2009 Posted January 15, 2010 Members Share Posted January 15, 2010 Apelul pentru Constantin Brancusi, macar sa il "impingem" macar in top 10: Galeriile de arta Saatchi fac un clasament cu cei mai renumiti artisti din sec XX.... BRANCUSI era pe locul 2 la 300 de voturi distanta de Picasso dar a fost depunctat cu 2000 puncte initial pe motiv ca NU era votat din Romania. Trimiteti link-ul tuturor prietenilor dumneavoastra. Votati si dumneavoastra. Sa le aratam ca ne pasa de artistii nostri, sa le aratam ca merita sa fie in TOP ! Va ia doar 30 secunde acum e pe locul 18, inca poate fi "salvat". Parcul Retezat l-am ratat din cele 10 minuni naturale ale lumi i, nu lasati sa se intample la fel si cu Brancusi ! http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/ Votati Brancusi! Din cati artisti sunt acolo...500 la numar, doar Constantin Brancusi este din partea Romaniei...chiar merita sa il votam....trebuie doar un click. Este la pozitia nr 18. Hai colegii ca se poate. Avem si noi pe cineva intr-un top international, hai sa-i dam votul. Macar atat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted January 15, 2010 Members Share Posted January 15, 2010 Eu am votat . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members BTU Posted January 15, 2010 Members Share Posted January 15, 2010 +1. Sper sa castige \ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts