Members Tavy985 Posted January 19, 2010 Members Share Posted January 19, 2010 Vreau si eu una asa mica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Ma gandeam ca-ti place ,,mare" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted January 29, 2010 Author Members Share Posted January 29, 2010 Ma gandeam ca-ti place ,,mare" Tie iti place "mare" ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Mie imi plac masinile ,,mari" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members TirExpress Posted March 26, 2010 Members Share Posted March 26, 2010 Merci, Tavy! Super marfa filmuletul! Mie imi place si "mica" De fapt, a fost o vreme (de aur) cand nu stiam altceva decat cursele din Vitan, cluburile din centru, si drumurile prin tara la raliuri... recordul este 24 de spinuri. Din pacate nu pe pista, ci pe o panta de pe Slatina... am coborat un deal de vreo 30o m de-a berbeleacul. Cu o Dacia papuc, nou-nouta... S-a rupt planetara, in timp ce o "probam" pe curbele de dinainte de Slatina... Am reusit sa ies din ea, dar nu se mai cunostea ce masina, ce marca si ce a fost aia... Ca fapt amuzant, alti soferi care s-au oprit sa scoata "cadavrul" din papuc, au fugit cand au vazut ca am iesit singur, erau ferm convinsi ca nu a mai ramas din mine decat o tocatura... De abia dupa ani.. am realizat cat de dilau eram... Aia se intrebau daca am ceva rupt, eu urlam ca vreau sa ma duca la fabrica la Dacia sa ii iau pe aia la omor... Nu ca acum as fi mai sanatos... Daca as avea bani, mi-as face iar masina... dar poate o sa vina si vremea aia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts