Members umbralui Posted August 29, 2012 Members Share Posted August 29, 2012 Inca de cand am dat de permis, atestate etc, nu am gasit informatii (carti) despre ancorarea marfii, arimarea ei si tot ce implica asigurarea acesteia pentru a ajunge in conditii de maxima siguranta atat a marfii cat si a soferului. Cei care au o experienta vasta sa posteze informatii, poze si tot ce ar ajuta atat profesionistii cat si incepatorii sa faca meseria ca la carte in cel mai corect mod. Sunt multe lucruri pe care multi nu le cunoastem, ori pentru ca nu ne-am intalnit cu situatiile respective, ori ca nu au fost initiati. Colegii care au avut curse in DE cunosc care sunt amenzile si pentru o chinga nepusa, asa ca..sa fim profesionisti pana la capat! http://www.ctetrailers.ro/CMS/Files/2011-Krone-Sisteme_de_siguranta_a_marfii.pdf Drive safely! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dorub Posted September 24, 2012 Members Share Posted September 24, 2012 Atat am gasit, daca se poate loga un coleg si sa downloadeze documentul, rog sa-l ataseze aici. http://ro.scribd.com/doc/56624489/Curs-Tehnici-de-Arimare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members pasaris_cosmin Posted September 24, 2012 Members Share Posted September 24, 2012 eu l-am downloadat mai demult, cred ca vreo 5luni in urma...am trimis mail(cu doc atasat) si pm la un admin sa-l puna pe site ....ca nu se poate posta ca are 80 de pagini si e un fisier doc de 23mb, care il vrea...lasati o adresa de mail aici si vi-l trimit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yakwza Posted September 24, 2012 Members Share Posted September 24, 2012 Ce pot sa zic despre arimare din experienta personala..treaba nu e atat de simpla pe cat pare, conteaza forte mult tipul de marfa care il transporiti, daca ai asistat sau nu la incarcare,tipul de vagon, ect. Si acum o sa dau catteva mici exemple: 1 Colete foarte multe care sunt fragile si nu ai cum sa pui chingi pe ele pt ca e in zadar, nu ai cum sa le strangi si oricum chingile se slabesc. Dar ce te faci cand ai o asemenea incarcatura si tr sa tranzitezi elvetia e clar ca daca te opreste la control si te-a prins fara ai pus-o de o amenda mica. ( Stiu ca cei care stiu cu ce se mananca tir-ul o sa imi ziceti ca tipul asta de marfa nu se care la prelata ci la duba..dar din pacate tot voi stii ca am dreptate, pe transportatori ii doare in ciocan...ei ar transporta si lichide cu prelata numai sa castige bani. 2 Sunt foarte multe cazuri in care tr sa iei o remorca cu sigiliu pe ia sau iei o remorca gata incarcata total aiurea..in cazul asta e mai complicat stiu ca o sa ziceti ca daca are sigiliu nu-i tr mea , e rasponsabilitatea celor care au incarcato...dar nu e chiar asa..cine vrea sa aibe evenimente neplacute in loc sa stea linistit si sa isi faca treaba. O sa enumar si celelante aspecte ca sunt multe de zis pe tema asta dar mai tarziu acum nu am timp sunt presat de timp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dorub Posted September 25, 2012 Members Share Posted September 25, 2012 eu l-am downloadat mai demult, cred ca vreo 5luni in urma...am trimis mail(cu doc atasat) si pm la un admin sa-l puna pe site ....ca nu se poate posta ca are 80 de pagini si e un fisier doc de 23mb, care il vrea...lasati o adresa de mail aici si vi-l trimit Asa am gasit si eu un document pdf. in engleza are 208 pagini si 8,5 MB. Pot sa-l trimit pe o adresa de email. adresa mea, este: driver_truck70@ yahoo.com Drumuri bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costy67 Posted September 25, 2012 Members Share Posted September 25, 2012 Nu inteleg dece ,nu il postezi tu? Tot ce am gasit este aici https://rapidshare.com/files/29255691/C ... arimare.gz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dorub Posted September 25, 2012 Members Share Posted September 25, 2012 Nu inteleg dece ,nu il postezi tu? Tot ce am gasit este aici https://rapidshare.com/files/29255691/C ... arimare.gz Nu aveam cont pe rapidshare pentru a putea uploada. Pentru ce am gasit eu, am urcat aici: https://rapidshare.com/files/3654148323 ... es_en.rar; Nu pot downloada arhiva gasita de tine, imi da "No arhives found". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costy67 Posted September 25, 2012 Members Share Posted September 25, 2012 Este acolo si nu este arhiva.Este document pdf,Am verificat.Probabil nu stii sa descarci de pe rapidshare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dorub Posted September 25, 2012 Members Share Posted September 25, 2012 poate calculatorul meu are ceva, deoarece cand descarc, se descarca arhiva "WinZip file" si cand incerc sa dezarhivez imi spune ca nu este arhiva... ceva nu este in regula! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costy67 Posted September 25, 2012 Members Share Posted September 25, 2012 Ce ai postat tu este o arhiva winrar,Ce am postat eu este un document text si este nearhivat.In plus este in limba romana.Spne-mi unde te inpiedici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dorub Posted September 25, 2012 Members Share Posted September 25, 2012 Ce ai postat tu este o arhiva winrar,Ce am postat eu este un document text si este nearhivat.In plus este in limba romana.Spne-mi unde te inpiedici. In atasament este un printscreen dupa mesaj din care rezulta ca este o arhiva WinZip File. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dorub Posted September 25, 2012 Members Share Posted September 25, 2012 uite aici link de download Curs Tehnici de Arimare doc sper sa fie de folos la toti incepatorii si nu numai.... OK am gasit documentul postat de catre pasaris_cosmin si am reusit descarcarea. Drumuri bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costy67 Posted September 25, 2012 Members Share Posted September 25, 2012 Am verificat de cinci ori link-ul.Este exact asa cum am spus.Daca nu stii cum sa descarci este altceva.Rugamintea este sa nu faci afirmatii nefondate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members umbralui Posted September 26, 2012 Author Members Share Posted September 26, 2012 Apreciez efortul vostru colegii! Chiar daca multe din lucruri le invatam din mers, de la altii.. tot e bine sa ai lectiile facute si sa ne ferim de accidente si amenzi Cine mai are informatii, este liber sa le posteze! Drumuri bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members umbralui Posted September 26, 2012 Author Members Share Posted September 26, 2012 http://www.tes.bam.de/en/regelwerke/ladungssicherung/index.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts