Members Dutu Posted August 31, 2012 Members Share Posted August 31, 2012 Salut! Cred ca majoritatea dintre voi o stiu, dar zic eu ca oleaca de informatie nu strica: La Iasi, (pe drumul spre Tg Frumos si am intalnit si spre Vaslui), sunt doua masini de politie, neinscriptionate. Un Logan Albastru, cu geamuri fumurii, dotat cu Radar, te ia din mers....am vazut, fac treaba multa baietii. Si unul alb, care stationeaza in diverse puncte. La asta alb am observat placute de inmatriculare diferite, nu stiu daca e alta masina, dar cred ca schimba doar numerele. Asta alb cred ca are tot radar, nu sunt sigur. Acuma, din pct de vedere "moral", trenuie sa respectam legea, dar sunt portiuni cu limitare de 30, si pe care se circula cu 50-60, toata lumea..... Nu duc o campanie impotriva politiei, lasa sa isi faca treaba, dar asa, informativ pt colegi. Bafta si astept completari/lamuriri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members pericool Posted September 1, 2012 Members Share Posted September 1, 2012 In Jud.Braila nu sunt radare "camuflate" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mahocy Posted September 1, 2012 Members Share Posted September 1, 2012 ala albastru parca are la numar IS 08 NOY. Apropo de iasi, la strunga camera aia pentru ce e? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members myr74 Posted September 14, 2012 Members Share Posted September 14, 2012 salut,camera de la strunga este pt.vineta ;)si mai este una la esire langa fabrica de antibiotice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts