Members hermanflorin483 Posted September 29, 2012 Members Share Posted September 29, 2012 Buna ziua am un Man Tga,am splat tapiteria si sa deslipit!Ce pot sa fac? Drumuri bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mad_driver2009 Posted October 6, 2012 Members Share Posted October 6, 2012 Asta chiar ca e o urgenta. ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members stefanoiu sorin Posted October 7, 2012 Members Share Posted October 7, 2012 va rog sa ma ajutati cu o problema la un MAN TGA 18430 common rail. cand urc la panta incarcat , imi apare pe bord ENGINE BREAK FAILURE pt cateva secunde. apare si dispare intermitent. si cred ca si puterea motorului e diminuata putin. revizia camionului este la zi. ulei , toate filtrele schimbate....aveti vreo idee ? multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Zake Posted October 8, 2012 Members Share Posted October 8, 2012 va rog sa ma ajutati cu o problema la un MAN TGA 18430 common rail. cand urc la panta incarcat , imi apare pe bord ENGINE BREAK FAILURE pt cateva secunde. apare si dispare intermitent. si cred ca si puterea motorului e diminuata putin. revizia camionului este la zi. ulei , toate filtrele schimbate....aveti vreo idee ? multumesc curata egr ul...dar este si mai indicat sa il schimbi...(clapeta de la egr)... sau daca zici ca apare doar un pic inceraca sa mergi cu motorul un pic mai turat o perioada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members hermanrazvan Posted October 9, 2012 Members Share Posted October 9, 2012 Asta chiar ca e o urgenta. ??? !Si acum ai postat de dragul de a incalzi tastatura sau a face mai multe mesaje postate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts