Members soreen Posted February 19, 2013 Members Share Posted February 19, 2013 Salutare, Dau atestatele in mai - si sa-mi fie mai usor de invatat am facut intrebarile asa cum ar fi ele la examen. Stiu si un pic de programare asa ca am facut acest program cu toate intrebarile si raspunsurile. Daca aveti nelamuriri/intrebari/probleme ma puteti contacta pe forum. Daca doriti sa faceti o cinste - aduceti-mi o sticla de "Lacrima" de 12 ani care treceti prin Oslo! Programul arata asa: Si poate fi downloadat de aici! http://www45.zippyshare.com/v/47249568/file.html Va urez multa bafta! PS - Va rog sa nu redistribuiti programul voi insiva. Este gratis - doar pe forumul acesta! Puteti spune tuturor unde il gasesc. Daca apar intrebari noi - sau ...etc ... pot adauga/sterge/modifica in program! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members vladb57 Posted February 20, 2013 Members Share Posted February 20, 2013 Departe de mine sa fur laudele si multumirile de rigoare pentru domnul soreen, dar puteti incerca si site-ul http://chestionare.net76.net/auto/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members soreen Posted February 20, 2013 Author Members Share Posted February 20, 2013 Site'ul http://chestionare.net76.net/auto/ e facut beton Si cel care administreaza site'ul chiar mi-a trimis niste pdf'uri cu raspunsuri cu tot ... baiat de nota 10. Asa am si putut face programelul ce sper sa fie de ajutor multora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members esseker03 Posted February 27, 2013 Members Share Posted February 27, 2013 Salut! @soreen, am descarcat aplicatia ta, felicitari, e de foarte mare ajutor! Am gasit o problema insa, la transport marfa -> prevenire accidente, imi deschide tot chestionarele de mecanica! Astept raspuns! Multumesc si o zi cat mai buna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members soreen Posted February 27, 2013 Author Members Share Posted February 27, 2013 S-a rezolvat! Trebuie sa il downloadezi din nou acum. Acesta este linkul nou ... nu pot sa editez in primul post: http://www47.zippyshare.com/v/49111362/file.html Mersi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members esseker03 Posted March 5, 2013 Members Share Posted March 5, 2013 Multumesc si eu! Toate cele bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Arny Posted March 5, 2013 Members Share Posted March 5, 2013 Foarte bun programul, Bravo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexPH Posted March 10, 2013 Members Share Posted March 10, 2013 Subiectul ar trebui sa fie marcat ca important.Felicitari Soreen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mircea_72 Posted March 11, 2013 Members Share Posted March 11, 2013 Multumesc Soreen. Un ajutor mare din partea ta pentru noi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members soreen Posted March 11, 2013 Author Members Share Posted March 11, 2013 Ma bucur ca va este de ajutor! Daca aveti idei de imbunatatire a acestui program va rog sa postati ideile voastre. Cu respect, Sorin Pricop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sorinel20131986 Posted March 22, 2013 Members Share Posted March 22, 2013 Ma bucur ca va este de ajutor! Daca aveti idei de imbunatatire a acestui program va rog sa postati ideile voastre. Cu respect, Sorin Pricop multumim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Arny Posted March 31, 2013 Members Share Posted March 31, 2013 Am gasit o greseala la Chestionare -> Atestat Transport Marfa -> Mecanica -> ADR Mecanica 05 -> Intrebarea numarul 21. Acolo am pus varianta inertia autovehiculului si imi zicea ca e gresit, m-am mirat si am cautat la ARR pe site si raspunsul corect este cel care l-am pus eu, adica varianta . Nu este o critica, am vrut doar sa semnalez in caz ca vrei sa corectezi eventualele mici greseli din program. Pe viitor daca mai gasesc greseli am sa le postez daca doresti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members soreen Posted April 2, 2013 Author Members Share Posted April 2, 2013 Mersi mult de informatie ... am corectat ... insa am mai gasit cateva probleme. Acum le corectez. Sper ca pana maine sa pot sa uploadez versiunea corecta ... Daca mai gasiti inadvertente ... sau probleme va rog sa le postati. Cu respect, Sorin -- Am re-uploadat programul. Pacat ca nu pot edita primul post si lumea trebuie sa citeasca tot pana aici sa il gaseasca ... http://www45.zippyshare.com/v/47249568/file.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yuli71 Posted May 9, 2013 Members Share Posted May 9, 2013 Multumim ,Sorren.Bafta tuturor celor care vor sustine examenele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Sultan Posted May 17, 2013 Members Share Posted May 17, 2013 Cu ce se deschide ?? la mine deschide direct cu worldpad si apar hieroglife .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members soreen Posted June 4, 2013 Author Members Share Posted June 4, 2013 @Sultan "Este um program. Are terminatia .exe. Probabil nu s-a descarcat corect. Mai descarca odata programul. Trebuie sa aiba ~73MB." In afara de asta tin sa anunt pe toti cei interesati ca am luat cu brio examenele cu ajutorul acestor chestionare: -- CPC - Marfa, Persoane, Agabaritic -- ADR - Colete, Cisterne, Clasa I Sunt ceva lucruri de adaugat la aceste chestionare - asa ca in timpul meu liber voi incerca sa il fac cat mai complet ... astfel incat sa puteti fi cat se poate de pregatiti chiar daca nu aveti timp sa mergeti la ore. In momentul de fata - chestionarele sunt bune --- insa prezenta la ore este foarte necesara - doar cu aceste chestionare nu puteti fi sigur 100% ca veti lua examenul daca nu ati trecut pe la scoala. Cu respect Sorin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members schitz Posted June 22, 2013 Members Share Posted June 22, 2013 AAcu cateva zile am aflat ca s-a deschis un centru de atestari in Iasi. Se numeste AUTO STAR ATESTAT. E la Baza 3 langa Egros, cine stie orasul. Au parcare mare in fata. Daca va intereseaza luati nr de tel de pe site www.atestatauto.ro. Cica is buni lectorii. Am inteles ca daca te inscrii la ei iti pot da acces pe siteul lor sa faci de acasa chestionarele. La iarna am sa vad personal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ro Seeker Posted June 23, 2013 Members Share Posted June 23, 2013 @Sultan "Este um program. Are terminatia .exe. Probabil nu s-a descarcat corect.Mai descarca odata programul. Trebuie sa aiba ~73MB." In afara de asta tin sa anunt pe toti cei interesati ca am luat cu brio examenele cu ajutorul acestor chestionare: -- CPC - Marfa, Persoane, Agabaritic -- ADR - Colete, Cisterne, Clasa I Sunt ceva lucruri de adaugat la aceste chestionare - asa ca in timpul meu liber voi incerca sa il fac cat mai complet ... astfel incat sa puteti fi cat se poate de pregatiti chiar daca nu aveti timp sa mergeti la ore. In momentul de fata - chestionarele sunt bune --- insa prezenta la ore este foarte necesara - doar cu aceste chestionare nu puteti fi sigur 100% ca veti lua examenul daca nu ati trecut pe la scoala. Cu respect Sorin Salutari Am o problema legata de download!..nu se descarca programul de pe site-ul respectiv! Pot sa stiu care ar fi motivul?...M-am si inregistrat pe site ptr a-l descarca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members soreen Posted June 24, 2013 Author Members Share Posted June 24, 2013 Trebuie sa mearga. Doar ce am testat link'ul. De pe ce site stii sa downloadezi ? Intreb asta sa il pun acolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ro Seeker Posted June 25, 2013 Members Share Posted June 25, 2013 Trebuie sa mearga. Doar ce am testat link'ul. De pe ce site stii sa downloadezi ? Intreb asta sa il pun acolo. Soreen iti multumesc ptr amabilitate! Am reusit pana la urma! Am dezactivat temporar antivirusul si asa l-am descarcat!...Si mie mi se parea ciudat ca nu-mi da voie sa-l descarc dupa ce introduceam codul din caseta respectiva!...revenind la program cu chestionare ARR...trebuie sa-ti multumesc ptr sprijinul oferit! Este de un real ajutor!....Musai sa vin cu o sticla de Lacrima lui Ovidiu la tine, in Oslo!...nu garantez ca voi gasi un vin vechi de 12 ani!...dar...cred ca si unul mai putin vechi va fi bine venit:) S-ar putea sa ajung curand pe acolo, daca va vrea Dumnezeu! Te salut si mult succes in ceea ce faci prin acest program si nu numai! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members petret Posted July 2, 2013 Members Share Posted July 2, 2013 nu mai merge downloadat de aici --------> http://www45.zippyshare.com/v/47249568/file.html daca are cineva alt link pentru download ...... as fi recunoscator !!! multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members soreen Posted July 3, 2013 Author Members Share Posted July 3, 2013 Am testat link'ul ... merge ... o fi fost ceva "de la ei" ... Name: AtestatADR.exe Size: 73.17 MB Uploaded: 02-04-2013 19:56 Last download: 03-07-2013 07:09 Respect, Sorin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VALITAZ Posted July 17, 2013 Members Share Posted July 17, 2013 sintetizez ; MULTUMESC !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cluciannno Posted July 20, 2013 Members Share Posted July 20, 2013 bravo...excelent programul ... dau pt atestate si m-a ajuta mult la invatat daca trec prin oslo o sa imi aduc aminte de sticla de vin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ionut_90 Posted September 20, 2013 Members Share Posted September 20, 2013 Multumim mult pentru program ! Daca ajungi pe la Constanta (locul de unde pleaca Lacrima lui Ovidiu, ai o sticla de la mine, eu nu stiu daca voi ajunge vreodata la Oslo) As avea o intrebare. Chestionarul pe care il dam la examen este format din intrebarile care sunt in acest program ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts