Members yan30 Posted July 25, 2013 Members Share Posted July 25, 2013 Salut pe toata lumea si va deranjez cu o intrebare. Stiti ceva de firma de transport persoane intertrans company din iasi. Am fost azi la ei la interviu( tin sa precizez ca sunt incepator) si sincer nu mi-au parut prea credibili.orice sfat e binevenit.va multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members capituuc Posted August 19, 2013 Members Share Posted August 19, 2013 angajeaza zilnic daca intelegi ce spun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators mamitzoiu Posted August 20, 2013 Moderators Share Posted August 20, 2013 Firma de prost renume, este platit la fel de prost,faci si mecanica daca se intampla sa ai probleme(si u esti platit in plus pt asta ba chiar deseori te acuza ca din cauza ta s a stricat, ai "motanul" in masina deci nu ti iese nica...si vb colegului unde vezi ca se schimba des soferii e clara treaba.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yan30 Posted August 24, 2013 Author Members Share Posted August 24, 2013 Aha...am inteles. Va multumesc pentru raspunsuri...intr-adevar angajeaza in fiecare luna, intr-un final m-as fi dus pentru ca nu am experienta dar nu vreau ca la sfarsit de luna sa aduc bani de acasa sau sa muncesc degeaba.numai bine la toata lumea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dpop444 Posted August 2, 2015 Members Share Posted August 2, 2015 am niste neamuri in Iasi , care au lucrat la aceasta companie , mai bine stati linistiti , umbli cu MOTANUL in masina , si iei penalizari si taieri din salar de aiurea , microbuzele lor sunt praf cam 500.000 de km. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts