Members Alexu_Reghin Posted March 19, 2014 Members Share Posted March 19, 2014 Salutare colegii sunt un incepator si am deschis acest subiect pentru a posta aici toate problemele legate de echipaj. O sa incep eu. Peste 2 zile o sa merg pe echipaj mai precis Romania - Belgia - Romania iar angajatorul a spus ca inca nu imi face angajarea ca sa vada cum ma descurc 2 curse. Problema ar fi ca in caz de control nu pot sa dovedesc ca nu am mai condus si ca aia e prima mea cursa. Din ce am citit pe acest forum asta se poate dovedii cu contractul de munca iar daca nu am contract nu am cum sa dovedesc ca lucrez la aceasta firma. Ce sa fac? Multumesc anticipat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members amihai61 Posted March 19, 2014 Members Share Posted March 19, 2014 nu poti conduca decat cu contract legal de munca si cu declaratie notariala ca nu ai lucrat pe alta masina cu tahograf in ultimele 28 de zile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alexu_Reghin Posted March 19, 2014 Author Members Share Posted March 19, 2014 Tin sa spun ca este un sprinter cu o remorca dupa el...o sa plec vinerea si ma intorc miercurea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts