Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

sofer "incepator" ploiesti


Postări Recomandate

  • Members

caut un coleg care ma poate ajuta sa incep,mentionez ca am mai fost in curse cu alti colegi cu duba frig ,stiu sa manevrez TIR-ul,cunosc tahograful si stiu sa imi fac programul,am 22 de ani,absolvent de facultate,detin atestat marfa,card tahograf,adr.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Moderators

mesajul initial a fost al unui om care cere un ajutor...il cititi..treceti mai departe daca nu va intereseaza sau nu puteti ajuta din diverse motive...ne-am invatat sa ''reorientam subiectul la 90 grade fata de ideea initiala...Pentru ca are si Mario un comentariu aici o sa il las pe el sa stearga comentariile si sa ramina doar cel initial...inca odata...cititi si treceti mai departe..nu trebuie sa comentati doar de dragul de a comenta...Multumiri anticipate si aceleasi urari de sanatate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Giani poti comenta acolo unde este cazul,acolo insa unde o persoana...[si nu ma intereseaza ca e cioban,tractorist,elev,profesor sau orice alta profesie] cere un ajutor cred ca este frumos din partea noastra sa lasam loc pentru comentarii doar care sunt folositoare.Tu puteai deschide un alt subiect la birfe,discutii si discutam acolo cit doreai pe aceasta tema.Asta e opinia mea,sper sa o intelegi..voi mai lasa zilele astea comentariile apoi daca nu le elimina Mario voi elimina eu totul...ca sa fiu putin mai explicit...cind cineva cere ajutorul eu personal nu ma apuc sa ii fac morala,il ajut sau nu...logic si elegant...daca pot...daca nu pot nu ma bag in seama si gata...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Am urmarit subiectul si nu pot sa ma abtin sa nu "comentez" un pic (imi cer scuze anticipat daca sunt off-topic)

Toata polemica vad ca s-a iscat de la cuvantul "facultate" >:( , cel care a postat, dupa parerea mea a intentionat sa transmita faptul ca avand "facultate" este un om inteligent, care prinde repede (asimileaza informatia) si nu in ultimul rand stie cel putin o limba straina la nivel conversational (cerinta obligatorie pt un sofer pe comunitate si destul de rar satisfacuta), ... daca se descria ca fiind alcoolic, recalcitrant si lenes era mai ok?

Nu inteleg de ce considera unii ca facultatea se face pe banii lor? (si facultatile de stat se platesc in proportie de 80%)

Daca un individ obtine categoriile si atestatele necesare legal pentru a conduce camion cu remorca (semiremorca), atunci are tot dreptul din lume sa incerce sa devina sofer ! Toti am inceput de undeva. Am ocazia zilnic sa intalnesc "soferi profesionisti" care nu inteleg cuvinte de genul: truck number, open side, sau ... wait, si ii ajut pe toti de cateori am ocazia.

La fel cum spunea mai sus un coleg "cu facultate", daca sistemul e prost in prezent si nu ne permite sa traim decent din studii, avem tot dreptul sa fim si soferi (si noi suntem departe de casa, si noi punem chingi si facem exact aceleasi lucruri ca si ceilalti soferi, chiar daca avem si facultate).

O zi minunata tuturor soferilor, indiferent de studii ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.