Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ockocha

Members
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

ockocha a câștigat ziua ultima dată pe August 8 2016

ockocha a avut cel mai apreciat conținut!

Vizitatori Recenți Profil

948 citiri profil

ockocha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație Comunitate

  1. Buna seara ,

    Daca mai sunteti interesat pentru postul de sofer pe comunitate puteti sa sunati cu incredere la 0743 289 130 

     

     

  2. Mihai 13,te salut.Despre experienta mea la Carrion pot sa iti spun ca nu erau luni cu km exacti.Au fost luni când am facut împreună 21000 km,au fost luni când am facut 16000 km,tot împreună.Calculul era simplu la vremea aia,nu stiu daca s-a schimbat.De exemplu daca era o lună în care am facut 20.000 km,se inmultea 20000 cu 0.6 cenți pe km(in cazul meu),si reiesea 1200 euro,plus vreo 200 euro salariul in tara.Deci,undeva la 1400 euro,ca sofer 2.Ideea de baza e sa reusesti sa te înțelegi cu titularul,lucru aproape imposibil pentru mine la vremea aia.Ca si exemplu,e evident ca nu exista chimie între doua persoane care nu asculta acelasi gen de muzică.De la Dan Armeanca,Dan Ciotoi,la Sean Orice si X zibit e mare prăpastia.Si usor,usor incep divergențele.Ca si sfat,daca îmi permiți,iti sugerez sa faci echipaj cu cineva de teapa ta.Daca nu,si esti începător,inarmeaza-te cu tact si răbdare.Drumuri bune.
  3. Va salut pe toți,cu deosebit respect,asa cum ar spune S.O.V.Am lucrat la Carrion 6 luni,sofer 2.Au fost corecți cu banii,0.6 pe km,eu,-0.8 pe km,titularul.Am plecat din cauza asa zisului titular care,evident,el inventase gaura in volan,plus ca nefiind fan Fan Armeanca nu puteam convietui in Volvo 500.Altfel numai de bine.
  4. Klg Eersel.Seriosi cu banii,data fixa.Camioane pana in 250.000 km.Dispecerii foarte politicosi.Sincer,făcând comparație cu ce am trait,mi se pare tare ciudat.In sensul bun vorbesc.Nota 9 până acum din partea mea.
  5. Poate se vine cu avionul, și pierzi doar doua ore patruzeci și cinci.
  6. Revin. Intra adevăr oamenii au răspuns la e mail b cu promptitudine, așa cum ai precizat. Dar pentru moment nu ai locuri libere. Poate pe viitor. Mulțumesc.
  7. Salut. Ne poți oferi un număr de contact de la această firmă? Eu unul sunt interesat, mai ales ca mă aflu și în situația de a cunoaște foarte bine engleza și franceza, scris și vorbit. Mulțumesc anticipat.
  8. Am stat 8 luni in ideea sa nu abandonez asa repede cum au facut alti baieti care au plecat a 2 a zi.Si banuiam ca am eu o problema.Dar nu e asa.Vezi ca au anuntul intotdeauna pe net prezent.Incearca sa vii la ei si concluziile le tragi singur.Mai e un aspect foarte important la care nu am vrut sa particip in ruptul capului.Pana la 2 3 sute de euro se fura motorina.Am considerat eu ca imi fur caciula singur daca procedez asa.Am vrut sa vad cat imi apreciaza munca.Si in decursul celor 8 luni media a fost de 1500-1550.La 10 ore pe zi condus fara pauza de 45....... Enough.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.