Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

rosu

Members
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rosu

  1. M-au sunat acum 4-5 zile si au intrebat de experienta pe 40t. Doamna de la telefon mi-a spus "cei din belgia vor experienta..."
  2. Bine .., o sa imbatraneasca si o sa se pensioneze/crape toti astia experimentati, si ce o sa faca firmele de transport? O sa dea faliment, ca ei nu iau incepatori, o sa moara meseria asta! sad...ic! ps sa nu depasesti limita cind esti suparat pe vreun subiect te rog,nu ai facut-o dar e preventiv,mersi
  3. Poate pare o intrebare penibila dar mai bine intrebi decat sa golesti portofelul; daca ma angajez la o firma, la prima cursa facuta trebuie un certificat de desfasurare al activitatii sau o alta foaie precum ca nu am lucrat anterior si ca am perioada de pauza facuta?
  4. Daca se face transport in tara si am avizul de insotire a marfii sau factura, mai trebuie CMR? Ma refer la transportul in cont propriu. LE: Am gasit si raspunsul Si pentru cei care il cauta:
  5. Din tot topicul asta am inteles ca noi, cei din moldova, bucovina si dobrogea, avem sanse foate slabe de a ne suna doamna Camelia. NU va puneti sperantele doar in aceasta firma! O sa avem si noi (incepatorii din zonele mentionate) o sansa la un inceput, cand o sa apara o firma cu transporturi la rusi! Si ii mai aud pe unii ca le stricam piata muncii ca vrem sa lucram pe nimic... as vrea sa va vad inceptori zilele astea (fara pile si cunostinte).
  6. Ai depus il loc de card acea adeverina inlocuitoare a cardului?
  7. Acea hartie e ca o dovada inlocuitoare a permisului... nu cred ca e o problema. Eu am trimis la dosar o copie dupa ea.
  8. brunetu iti dorim succes din toata inima... cam toti care discutam aici cautam un loc de munca.
  9. rosu

    Repetare test

    Salutare. Am facut avizul medical si aveam glicemia usor peste limita normala... mi-a trecut pe aviz sa repet testul de glicemie peste 3 luni. Daca voi pleca in afara, trebuie sa ma intorc in tara pentru o amarata de glicemie?
  10. la cnas iasi mi-a spus ca imi elibereaza in 24 de ore un fel de dovada inlocuitoare a cardului de sanatate, iar cardul propriu-zis ajunge cam in 30 de zile.
  11. Buna seara. Cei care si-au facut card de asigurat european, stiti cumva de unde pot lua dovada calitatii de asigurat pe ultimii 5 ani? Ca sa trimit si eu dosar la hartltrans, trebuie sa sun in prealabil la ei?
  12. Am vazut colegi spunand ca poti circula fara probleme in Romania si in UE (i-au oprit "organele" si nu au fost probleme in acest sens).
  13. rosu

    Totul despre ADR.

    Pentru cei care au dat adr-ul in Iasi la casadi pe data de 04.08.2012 si v-au spus sa mergeti miercuri pentru a "completa niste acte", va duceti degeaba. Sunati la ARR dupa data de 20.08.2012 la 0232/235714 si intrebati daca au venit cardurile ADR pentru examenul de pe 04.08.2012. Va prezentati cu chitanta de 41 lei achitata la posta. Scriu aceasta informatie pentru ca am facut doua drumuri degeaba pana la Iasi crezand ca procedura de elibere a cardului adr se face la fel ca la atestatele cpi. drumuri bune.
  14. Revin cu explicatii : Semnalizarea = aplicarea de panouri portocalii cu numere (numar de identificare pericol si numar ONU) sau fara numere. Placardarea = aplicarea de panouri/etichete de pericol (tip romb) La transportul de colete: Semnalizare: In fata si in spatele vehiculului - panouri portocalii FARA NUMERE Placardare: Placi in lateralele si in spatele vehiculului La transportul in vrac: Semnalizare: In fata si in spatele vehiculului - panouri portocalii CU NUMERE Placardare: Placi in lateralele si in spatele vehiculului La transportul in cisterna cu un singur produs periculos: Semnalizare: In laterale, in fata si in spatele vehiculului - panouri portocalii CU NUMERE Placardare: In lateral pe fiecare compartiment si in spatele unitatii La transportul in cisterna cu mai multe produse periculoase: Semnalizare: In fata si in spatele vehiculului - panouri portocalii FARA NUMERE In lateral pe fiecare compartiment - panouri portocalii CU NUMERE Placardare: In lateral pe fiecare compartiment si in spatele unitatii [img width=600 height=202]http://img193.imageshack.us/img193/8890/cisternamaimulteprodusa.jpg La transportul in cisterna de UN SINGUR produs petrolier (1202, 1203, 1223, 1268, 1803): Semnalizare: In fata si in spatele vehiculului - panouri portocalii CU NUMERE Placardare: In lateral pe fiecare compartiment si in spatele unitatii La transportul in cisterna de MAI MULTE produse petroliere (1202, 1203, 1223, 1268, 1803): Semnalizare: In fata si in spatele vehiculului - panouri portocalii CU NUMERE apartinand celei mai periculoase substante Placardare: In lateral pe fiecare compartiment si in spatele unitatii apartinand celei mai periculoase substante [img width=600 height=224]http://img844.imageshack.us/img844/5785/cisternamaimulticarbura.jpg Daca este vre-o greseala va rog sa ma corectati
  15. Salutare tuturor. M-am inscris la un curs adr baza+cisterne adr dar nu sunt din localitatea unde se tin cursurile + sunt mai tot timpul la munca, asa ca e cam greu sa dau pe la cursuri. Problema e ca nu prea inteleg din lege cum sta treaba cu panourile portocalii si placile (etichetele) de pericol, care si cum vin pe ce fel de cap tractor + cisterna (compartimentata sau nu) + remorca (transport vrac/colete/carburanti). Daca cineva are cunostinta il rog sa imi impartaseasca si mie pentru ca m-au cam zapacit legile. Drumuri bune.
  16. rosu

    Schimbare

    Multumesc pentru informatie. Drumuri bune.
  17. rosu

    Schimbare

    Vreau sa mai adaug o categorie la permis si vreau sa stiu daca o sa-mi schimb permisul, trebuie sa imi fac alta cartela tahograf sau atestat profesional ? Multuemsc
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.