Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

danbdd

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de danbdd

  1. Sunt colegi care colaboreaza deja cu ei si ne pot oferi informatii?
  2. danbdd

    Volvo,Scania sau Daf?

    Multumesc pentru raspuns colegule,ai punctat foarte bine.
  3. danbdd

    Volvo,Scania sau Daf?

    Salutare,sunt intr-o situatie asemanatoare ca si colegul,imi este greu sa ma decid,am de ales intre Daf XF 460 an 09.2007 km 590 000,pret 20 000 E si Volvo FH 440 din 05.2007 km 810 000,pret 22 000 E care vine din Lituania si este foarte murdar la interior,ambele camioane se afla la Bas in Olanda,eu am mai lucrat doar pe Volvo si am fost foarte multumit de el,poate sunt colegi care isi pot da cu parerea,multumesc.
  4. Sunt la stadiul de sofer angajat deocamdata,imi cer scuze ca nu am putut sa raspund mai devreme,dispun momentan in perioada 5 Decembrie de numai 20.000 euro si m-am reorientat spre Renault Premium,mai ieftin la achizitie,motor volvo...dar multe lipsuri,as dori daca se poate sa-mi dai un pm cu nr. tau de tel. sa mai discutam.
  5. Salut,sunt sofer pe comunitate si sunt cam in aceeasi situatie ca si tine,vreau sa cumpar un man euro 5 si sa lucrez ca tractionist,te-as ruga sa ne tii la curent cu ce vei face in continuare
  6. Mai are cineva detalii despre van moer,eventual un numar de contact pe romania valabil?
  7. Este perfect adevarat ce spune colegul,eu am venit de la ei acasa de o saptamana,si ce am gasit pe card a fost 1250 e,si 900 lei,iar dupa o saptamana de stat acasa mi-au mai bagat 1500 e,deci nici macar salariul pe tara pe luna a 2-a nu mi l-a bagat,si toate astea pe doua luni jumatate de munca,acum se asteapta sa vin la munca sa imi mai bage si restul de bani,tin sa mentionez ca am facut des anglia si am decont de peste 150 e,care nici pe asta nu l-am vazut bagat,sunt niste hoti.
  8. M-au sunat si pe mine tot pe data de 7...mentionez ca am condus Tir doar ocazional,pentru experienta cred ca se merita...
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.