Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

sima.amis

Members
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sima.amis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. La calculele dumneavoastră a-ți uitat deducerea tva-ului. O parte importanta din profitul unei firme. De asemenea a-ti uitat taxele datorate statului, taxele bancare, asigurarea cmr, rca, etc, etc E prea simplist calculul. Poate cineva il ia de bun.
  2. Sub 7.5T cel mai usor e la Turnu
  3. sima.amis

    Se poate??

    Eu azi am vazut o cisterna cu numere rosii si la cap si la remorca. Si avea placile deschise. Si nu cred ca a stat produsul in ea de cand a cumparat-o.
  4. Cauta pe unu xare are univeco la fel ca al tau si incearca sa pornesti cu 12v. Daca merge e clar, pune-i si a 2-a baterie. Da ce cotoroaga ai luat de ai luat-o doar cu 1 baterie? Volan are?
  5. Manolealin, transportul este problema ta de la arad spre casa. Carcone, adica baza imprejmuita cu gard si paznic. In care nu intra orice neicanimeni de capul lui.
  6. Stiam ca se merge in echipaj tur retur, problema e cat plateste, cat stai acasa, cat pui magnetul... Etc
  7. Are cineva informații din interior despre Kalomin? Altele decât cele de pe site-ul lor ?
  8. Primul traseu pe serbia, e praf tandari. Daca asa calculeaza mereu...
  9. Ce periculos esti ..... colegule,ai grija sa iti iei mai multe "boabe" ca poate sunt multi:)))) Lasa-l in pace colegule. E un personaj de la jcarrion. Acum un an nu stia sa tina volanul in mana, si nici acum nu cred ca stie.
  10. Viber, skype si messengerul de la facebook.
  11. Nu au nici un interes in sensul asta ducule. Inca le merge, si le merge bine.
  12. Hahahahahahahahaha, nu pot za rad cat imi vine. Bingo nu cumva vroiai să îți echipeze breen cabina si cu filtru de cafea, cuptor cu microunde si pat cu suflet? Ai mai lucrat sofer pana acum? Asta e semnalul tau de alarma? Ca te pune sa iti cumperi navigatia singur? Era mai bine daca iti dadea camionu cu navigatie si dupa aia sa iti traga 400 de euro pe ea? La foley am un coleg care a cerut navigatie ca i se stricase a lui si peter ia cumparat una si ia zis de la inceput cat il costa pe baiat... 400 de euro. Mai bine ca nu te-ai dus.
  13. Normal soferul 2 e platit la km. Asa ca el e platit doar pe km ce ia facut pana saptamana asta si pe restul lunii pana la 1 noiembrie ia 150 de euro. Kilometrii efectuati in perioada ~10.10.2014-01.11.2014 ne mai fiind platiti. Adica o sa faci o munca semivoluntara pentru unchiu carrion.
  14. Țuțule, soferii nu pleaca de bunăvoie. Subliniez asta pentru ca la angajare ti se spune ca transportul e cu avionul. Iar daca asta ti-e mentalitatea, imi pare rau dar nu vreau sa fiu colegut cu tine. Daca promiti ceva tine-te de cuvant, sau cum se zice pe romaneste, daca mananci un kk mananca-l pana la capat. Ciuboo, pe ce luna ai facut tu 11000 de km? Pe septembrie? Eu vorbeam de km pe luna asta. Iar daca 4 colegi iti spun acelasi lucru nu cred ca mai e barfa de parcare.
  15. Azi am mai vorbit cu un coleg de la carion si mi-a confirmat ca la ajutoare le dau banii pe kilometrii ce i-au avut pana zilele trecute si in plus le mai da 150 de euro si salariul pe tara. Cine vrea sa stea, astia-s banii pe luna asta, cine nu, acasa cu autocarul, nu cu avionul.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.