Jump to content

PushtiulK

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PushtiulK

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 12/25/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.pro-detailing.ro/pastrare-alimente-lazi-compresor-c-129_89_90.html
 • Yahoo
  PushtiulK

Profile Information

 • Location:
  Bucuresti
 1. Asa cum spune si titlul, vand lada frigorifica auto cu compresor Waeco CoolFreeze CDF-35 (http://www.pro-detailing.ro/waeco-coolf ... p-912.html): Sistem: Compresor cu control electronic integrat, termostat electronic, protectie pentru caderi de tensiune, siguranta electronica, protectie impotriva schimbarii automate a polilor; Certificari: CE, TÜV/GS' Accesorii Incluse: cabluri'; Design: Corp super-subtire, nu necesita spatiu mare de depozitare, spatiu pentru depozitarea a sticlelor de 2 litri Capacitate: 31 litri Tensiune Alimentare: 12/24V (prin conectare la bricheta auto), sau 230V cu ajut
 2. Te intereseaza si frigidere Waeco noi?
 3. Nici eu nu am probleme cu acest site. Recunosc ca ar merge un pic restilizat, in special prima pagina, dar asta este decizia proprietarului. Cat despre promovare, nu l-am promovat deoarece nu m-am gandit la asta, dar o sa incep sa il promovez, cu toate ca nu sunt sofer de tir. Acesta este cel mai mare forum pentru camioane?
 4. Salut, Doresti neaparat original MAN? Daca ai unul dintre modelele MAN TGA, TGX, TGM, TGL, se potriveste si Waeco TropiCool TC-21FL. Daca esti interesat, spune-mi si iti dau toate detaliile despre termen de livrare, etc. Cu stima, Stelian
 5. Am cautat pe Google "forum camioane" si mi-a aparut soferii.ro.
 6. Salut, Poate gasesti ceva ce iti place: Frigidere Auto sau Lazi Frigorifice cu compresor . Cu stima, Stelian
 7. Acesta se potriveste la Scania: Waeco Coolmatic CD-30
 8. Daca sunteti comozi, va recomand: http://www.hotpackmeals.co.uk/ . Nu sunt sofer de camion, dar sunt un pescar inrait. Am testat aceste tipuri de mancare, sunt foarte bune si sunt foarte comod de pregatit.
 9. Am magazin online de 3 ani, iar de 1 an ma ocup intens de el. Pot spune ca de anul trecut pana anul acesta, accesarile au crescut. Magazinele fizice nu or sa dispara, deoarece sunt si persoane care doresc sa vada produsul, dar cele online vin din spate.
 10. Salut, Ai reusit sa cumperi? Cu stima, Stelian
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.