Jump to content

mikeandrei

Members
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

About mikeandrei

 • Birthday 05/11/1985

Profile Information

 • Location:
  Tg Jiu

mikeandrei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Nea GONGY eu nu vreau sa intru in polemica cu tine dar prea te crezi miezul din dodoasca la PROGRAMUL DE CONDUS. Alta e sa ti scrie DHL pe masina si alta e GABIPLAST.Asa ca mai usor cu vorbitul si cu puncte puncte ale matale.Fiecare este raspunzator pentru cum isi face PROGRAMUL DE CONDUS. De aia sunt site uri specializate cu informatii depre PROGRAMUL DE CONDUS nu sa te d ai matale mare scula pe bascula cu ale tichete.Tichete iti pot arata cate vrei.
 2. Daca nu vorba aia a ti albit pe cel cu coarne in fund cu programul vostru de condus numai cearta si raca nimic alceva.Fiecare este raspunzator pentru cum isi face programul de condus. La teorie suntem toti buni, dar oare in practica cati din noi suntem corecti??? Propun ca acest topic sa fie inchis deja am ajuns prin balarii rau de tot .
 3. Iar a ti inceput cu sicanele??? Mai bine inchideti topicul si gata mi s a c am acrit de atatea discutii si contre puerile. Mai bine numai faceti noi topicuri ca la cearta vad ca suneti primi.Pacat in loc sa fim cat de cat uniti mai rau va intaratati.
 4. Incearca sa i ei legatura cu Razvan el face curse prin tarile care zici tu.Are si poze postate la Coltul Fotografului .
 5. La Multi Ani! Multa sanatate si drumuri bune sa ai!
 6. LA MULTI ANI! Si drumuri bune fara incidente.
 7. La multi ani AugystYn.Multa sanatate si drumuri bune si fara incidente.
 8. Daca ai prelata nu ai ce sa faci.Numai cele cu frig au voie ca sunt incarcate cu marfuri perisabile.
 9. Regii din cate stiu eu este o firma destul de bunicica.Banii se d au la timp nu prea te alearga si are de lucru atat intern cat si externl.Mai multe detalii nu am deocamdata, daca reusesc sa vorbesc cu un vecin de al meu iti mai d au detalii el lucreaza ca mecanic auto acolo si stiu ca era multumit.Firma este din Bumbesti Pitic.
 10. Tavy din cauza aparatului foto are ochii rosii.Sa sti ca nu e turbat are vaccinarile la zi.
 11. Colegii care aveti cont pe filelist luati l de acolo, pentru ca are inclusiv crack .Drumuri bune si fara incidente sa aveti.
 12. cadydyu e c am off topic dar iti raspund am un mercedes benz actros cu semiremorca frigorifica.
 13. Ai primit raspuns de la marius sisu cadydyu, dar iti spun si eu lucrez la DHL Logistic in Munchen.Si intradevar este o firma foarte serioasa.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.