Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ionica41

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    iasi

ionica41's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. nu se traieste rau la kurt...concediu placut mamitzoiule...si drumuri bune cu sarbatori fericite la toti colegii!
  2. vesti bune la kurt beier...noul stil la angajare...1000e pt incepatori, 1300e pt cei cu ceva experienta si normal 1500 pt restul deja angajati! sarbatori fericite!
  3. de pauza de 45 de minute dupa al doilea program stiam dar pt mine si multi altii e o aberatie...eu ca sofer 2 nu ai cum sa-mi spui sa stau 45 de minute pe pat dupa 4, 5 ore de scaun in dreapta, iar la cit am colindat si cite controale am avut nimeni nu a zis nimic de ea...doar am auzit de amenzi pt cele 45 de minute in tari ca ungaria si polonia...acum e si alta chestie...austriecii sint cei mai pacatosi..si daca nici aia nu au zis nimic...dar ca sa zic cum zicea un inspector de arr...cind esti strain de tara in care esti controlat asta e...mai da si ala o amenda...de bun simt...50-100 de euro...de curiozitate cit e pe romania?
  4. am lucrat 2 ani echipaj si ca si alti colegi de pe comunitate am fost controlati destul de des...am doar citeva chestii sa va spun vizavi de programul echipajului...prima:pauza de 45 de minute nu se cere, doar in tari ca polonia sau ungaria unde trebuie sa-ti dea amenda daca te opreste...iar a doua...cum a iesit si din calculele altor colegi sau cunoscatori...doar soferul unu da la 10 ore...soferul 2 nu...deci maxim 19 ore de condus...si trei dar asta se stie, echipajul are perioada de odihna doar de noua ore, doar cu vaporul sau trenul face 11 ore...la fel ca ceilalti de la singur...in rest drumuri bune...deci doar sofer 1 poate conduce 10 ore si asta daca programul permite...dar daca mai ai 20 de km stiti ce aveti de facut...amenda pe franta si germania pt depasirea timpului de lucru e sub 100 de euro...
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.