Jump to content

anghel_ghi

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

anghel_ghi last won the day on August 6 2019

anghel_ghi had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About anghel_ghi

 • Rank
  Incepator

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. incearca la j carion din cluj cred ca primeste si fara experent in echipaj cu un titular.
 2. stie cineva citi detinatori mici cu unu doua capete tractoare ,sunt la nivelul Tari noastre ?, ca sa formam si noi o cualitie , sa avem si noi un sindicat care sa ne apere de nedreptatile facute cei puternici . cei interesati sa dea o parere aci pe forums. drumuri bune!
 3. colegu din 0,88E . se scade motorina si strazile ?
 4. colegu lucian71 nu stiu daca Tipes a mai mers pe varianta asta cu tractionisti , cred ca a fost doar o propunere a cuiva care lucreaza la aceasta firma, mai nou am vazut ca au cumparat vreo 20 de capete tractor noi, pe care le- au inscris pe Romania la Arad si cauta soferi. daca mai afli ceva da de stire aici pe forums .drumuri bune !!
 5. Salut toti colegii ! colegul vali 89 daca vrei sa faci transport cu autotractorul propiu ,trebuie sa iti faci un S.R.L avind obiect de activitate transporturi rutiere , de marfuri- 4941 dupa care trebuie sa obtii licenta de transport de la ARR, apoi in baza licentei de transport a firmei dumneavoastra se elibereaza copia conforma a licentei de transport cu numar de inmatriculare al autotractorului si este valabila numai pentru acesta , dupa ce obtii aceste acte , ai dreptul sa faci transport rutier contra cost . daca gasesti contract ca tractionist sau altceva iti trebuie .cap
 6. Buna ziua ! stimati colegi cu experenta pe comunitate care vreti sa va angajati la j carion ,sau daca lucrati ca titulari la aceasta firma,daca doriti sa faceti echipaj va stau la dispozitie ca sofer 2. mentionez ca am experinta in condus autovehicule dar am lucrat la prelata pe tara. la j carion se cere cel putin 8 luni pe comunitate pe frigo sunt din brasov nu fumez nu alcolic ingrijit cu bun simt . George telefon .0740189357 , multumesc si drumuri bune!
 7. Salut colegi ! colegilor stiti cunva J Carion ,are birou si in Bucuresti unde fac angajari? multumesc anticipat.
 8. pentru cei care inca nu a cumparat un camion ,parerea mea este sa nu cumpere ,nu va legati la cap daca nu va doare capul!! ca veti fi amagiti . cit despre lkw walter este asa cum spun si colegi de mai sus,sunt foarte seriosi dar au preturi/ km foarte mici pentru RO tur retur in comunitatea EU ruta care trece spre austria germany s ,m, d = 0,80e/km . ruta care trece spre slovenia italia= 0,70 e / km . politica lor este ca transportatorul va recupera TVA si cistigul va iesi de acolo, cei care va decideti si vreti sa lucrati cu walter trebuie sa intrati pe bursa lkw walter si aplici
 9. Salut ! rby79cum se lucreaza la prelata sau frigo? pret /km este numai pentru cap tractor? se plateste chirie pentru semiremorcile oferite de firma Spaniola? daca poti trimiteti ceva informati mai detaliate despre oferta dv. cortrans.2002@yaho.com , o zi frumoasa!
 10. va salut!! domnu Cristi ,dupa cum vad oferiti un pret/ km foarte bun ,fata de alte oferte postate pe acest forum,dar trebuie sa va ginditi,ca daca vor veni, anumiti asa zisi tractionisti ,sa va puteti tine de promisiunea facuta. daca este o treaba buna cred ca vor fi multi printre care si eu care vor sa intre in echipa dv . Succes.
 11. mai lung imi pare drumul acum la intors acsa,as vrea sa zbor dar buzunarele goale nu ma lasa. drumuri bune stimati colegi.
 12. Buna Ziua!! 0,85E este pret/ km pentru cap tractor , sau pentru ansamblu complect ?
 13. Buna!! colegu nu te supara , firma din germania primeste si tractionisti cu ansamblu complect, si norma de poluare E3? multumesc !
 14. Buna! Cu tot respectu apreciez lucru acesta pe care il faceti dumneavoastra,postind pe acest forum, oferte de munca pt toti colegi care detin autotractoare, si remarc un lucru foarte bun,, la care si DV faceti referire , si anume ca este bine sa lucrezi subt acoperirea unei firme mari care detine si o Flota propie de camioane,pt ca atunci riscurile de neplata pot fi zero. Dar poate stiti ,sau puteti afla de pe acest forum ,cum
 15. Buna! parerea mea este ca mai bine este sa lucrezi sofer angajat la aceasta firma, pt ca atunci cistigi mai mult decit sa sa lucrezi cu camionu propiu , lund in calcul Elvetia la ce taxe au la drum ,sigur trebuie sa mai duci bani de acasa , pe linga tariful oferit de firma contractoare . o seara buna
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.