Members tgrosariu Posted July 3, 2014 Members Share Posted July 3, 2014 Un site destul de complet (ceva scapari pe Franta ) si foarte usor de verificat restrictiile : http://trafficban.com/index.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members fery20 Posted June 18, 2016 Members Share Posted June 18, 2016 (edited) Rog un coleg care stie mai bine daca se poate circula decat cu capul tractor pe restrictie in (franta-luxemburg-germania). Toata lumea imi zice ca se poate dar mie nu mi se pare asa ok ca ma gandesc ca se pune restrictia la tot ce depaseste M.M.T.A 7,5 tone. Astept o parere. Va multumesc Edited June 18, 2016 by fery20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted June 18, 2016 Members Share Posted June 18, 2016 Restrictiile sunt la MMA , masa maxima autorizata , chiar daca un autotractor are ,, tara ,, /masa proprie mai mica devat 7.5 tone nu poate circula , pentru ca are mma 18 /19 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members fery20 Posted June 18, 2016 Members Share Posted June 18, 2016 Mersi mult Mario pentru raspuns. Asa ma gandeam si eu ca nu are cum sa puna restrictia in functie de tarra autotractorului. Culmea ca pe absolut toti colegii care i-am intrebat prin statie mi-au zis ca pot circula fara probleme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Cortina Posted December 8, 2016 Members Share Posted December 8, 2016 Buna ziua, Astazi 8 decembrie e restrictie pe Austria intre orele 00- 22, soferul se afla la Gottlesbrunn, la 40 de km de Nickelsdorf ( granita cu Ungaria ). Intrebarea mea este : aceasta portiune de drum Gottlesbrunn- Nickelsdorf este inchisa? Ce riscuri implica daca merge acesti 40 de km ? Ma puteti ajuta cu un raspuns? Multumesc!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators mamitzoiu Posted December 28, 2017 Moderators Share Posted December 28, 2017 INFORMAȚIE PRELUATA: Atentionare Spania! Suspendarea tranzitului național și internațional al camioanelor și a operațiunilor de încărcare și descărcare pe întreg teritoriul provinciei Guipúzcoa (inclusiv punctul de frontieră IRUN la vest de granița cu Franța, unul dintre cele mai utilizate în transportul internațional) începând de la ora 00:00 a zilei de 2 ianuarie 2018 până la ora 24:00 a zilei de 5 ianuarie 2018. Decizia a fost luată la solicitarea Comitetului național spaniol de transport rutier, fiind determinată de protestul împotriva unei noi taxe în această provincie, care va intra în vigoare la 1 ianuarie 2018. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts