Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

RESTRICTII EUROPA

Recommended Posts

• 1 year later...
  • Members

Rog un coleg care stie mai bine daca se poate circula decat cu capul tractor pe restrictie in (franta-luxemburg-germania). Toata lumea imi zice ca se poate dar mie nu mi se pare asa ok ca ma gandesc ca se pune restrictia la tot ce depaseste M.M.T.A 7,5 tone. Astept o parere. Va multumesc

Edited by fery20

• Members

Mersi mult Mario pentru raspuns. Asa ma gandeam si eu ca nu are cum sa puna restrictia in functie de tarra autotractorului. Culmea ca pe absolut toti colegii care i-am intrebat prin statie mi-au zis ca pot circula fara probleme;D

• 5 months later...
  • Members

Buna ziua,

Astazi 8 decembrie e restrictie pe Austria intre orele 00- 22, soferul se afla la Gottlesbrunn, la 40 de km de  Nickelsdorf ( granita cu Ungaria ).

Intrebarea mea este : aceasta portiune de drum Gottlesbrunn- Nickelsdorf este inchisa? Ce riscuri implica daca merge acesti 40 de km ? Ma puteti ajuta cu un raspuns? Multumesc!!

• 1 year later...
  • Moderators

INFORMAȚIE PRELUATA:
Atentionare Spania! Suspendarea tranzitului național și internațional al camioanelor și a operațiunilor de încărcare și descărcare pe întreg teritoriul provinciei Guipúzcoa (inclusiv punctul de frontieră IRUN la vest de granița cu Franța, unul dintre cele mai utilizate în transportul internațional) începând de la ora 00:00 a zilei de 2 ianuarie 2018 până la ora 24:00 a zilei de 5 ianuarie 2018.

Decizia a fost luată la solicitarea Comitetului național spaniol de transport rutier, fiind determinată de protestul împotriva unei noi taxe în această provincie, care va intra în vigoare la 1 ianuarie 2018.