Members TruckerBoy Posted July 8, 2014 Members Share Posted July 8, 2014 Cine merge mai departe dintre Brazilia si Germania? Pronosticul meu este 1-1 si merge mai departe Germania dupa prelungiri!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Craioveanul2014 Posted July 8, 2014 Members Share Posted July 8, 2014 Brazilia cred dar si daca se califica Germania nu ar fi o surpriza asa ca o sa avem un meci frumos !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cristi cazacu Posted July 9, 2014 Members Share Posted July 9, 2014 o lectie de fotbal data de Germania in fata unei aparari inexistente a braziliei,scorul final nu reflecta totusi diferenta dintre cele doua echipe,sper la un rezultat final victorios al unei echipe din Europa mai ales ca niciodata pe pamant American o echipa din Europa nu a reusit sa se impuna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members TruckerBoy Posted July 9, 2014 Author Members Share Posted July 9, 2014 Eu cred ca o sa avem parte de o finala europeana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cristi cazacu Posted July 10, 2014 Members Share Posted July 10, 2014 reeditarea finalei din 90,si atunci ca si acum cele doua echipe au in lot jucatori de mare clasa,sper sa avem parte de un joc spectaculos pentru ca de aceea ne uitam la fotbal ca sa vedem un spectacol! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts