Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Teme pentru participarea la concurs !


Razvan(GRSu)

Recommended Posts

 • Members

Ca tema pentru poza lunii aprilie am ales ..."Convoi".Trebuie ca poza trimisa de dumneavoastra pentru concurs ( la adresa vod_free@yahoo.com) sa contina un convoi de camioane(fie el si in stationare) sau o insiruire de camioane,aflate unul dupa celalalt .Restul regulilor raman aceleasi.Pozele pot fi trimise pana la data de 25.04.2010, dat fiind faptul ca s-a intarziat cu alegerea temei datorita Sarbatorilor Pascale.Pozele care nu se incadreaza in tema aceasta nu vor fi bagate in concurs.

EDIT: Data limita de trimitere a pozelor pentru concursul  din luna aprilie a fost extinsa pana la 30.04.2010.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • Members

Pentru luna mai , tema de concurs este "Camioane iesite la pensie". Vor fi primite pozele care vor contine camioane vechi care sunt deja trase pe dreapta , care nu mai muncesc( functionale sau nu) [EPAVE !!!] . Pozele pot fi trimise la adresa de mail vod_free@yahoo.com pana la data de 31.05.2010.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
 • Members

Pentru luna iunie am ales o tema interesanta si accesibila oricui ;) : "Camioane pentru carat gunoiul".Vor fi trimise pozele care contin camioane folosite la caratul gunoiului.

Pozele pot fi trimise la adresa de mail vod_free@yahoo.com pana la data de 30.06.2010, sau la ID-ul de messenger.  SPOR LA MUNCA !!!  ;)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • Members

Pentru tema lunii iulie am ales o tema interesanta, zic eu : "Camioane la incarcat sau descarcat" . Vor intra in concurs doar acele poze care contin camioane pregatite pentru incarcare sau descarcare : obloanele de la semiremorca sau remorca sa fie deschise , prelata sa fie desfacuta , sau sa fie masina trasa la "usa" de incarcare, se poate surprinde si momentul incarcarii sau descarcarii ( un stivuitor care ia sau aseaza marfa, oameni care incarca sau descarca acel camion, etc.).

Pozele pot fi trimise la adresa de mail vod_free@yahoo.com pana la data de 31.07.2010,sau la ID-ul de messenger. 

EDIT :   TERMENUL LIMITA PENTRU TRIMITEREA POZELOR LA CONCURSUL"POZA LUNII" A FOST PRELUNGIT CU 10 ZILE, ASTFEL POZELE MAI POT FI TRIMISE PANA CEL TARZIU IN DATA DE 10.O8.2010

Link to comment
Share on other sites

 • 5 weeks later...
 • Members

Ca tema pentru luna august am ales "Camioane de scoala de soferi".Vor intra in concurs doar acele poze care contin camioane de scoala de soferi, cu sau fara remorca.

Pozele pot fi trimise la adresa de mail vod_free@yahoo.com pana la data de 31.08.2010,sau la ID-ul de messenger.

EDIT :  TERMENUL LIMITA PENTRU TRIMITEREA POZELOR LA CONCURSUL"POZA LUNII" A FOST PRELUNGIT CU 10 ZILE, ASTFEL POZELE MAI POT FI TRIMISE PANA CEL TARZIU IN DATA DE 15.O9.2010

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • Members

Pentru luna septembrie am ales ca tema "Camioane cu frig". Vor intra in concurs doar acele poze care contin camioane cu frig sau ce tracteaza dupa ele semiremorci sau remorci cu frig.Pozele care au mai fost postate pe forum nu vor intra in concurs.

Pozele pot fi trimise la adresa de mail vod_free@yahoo.com pana la data de 30.09.2010,sau la ID-ul de messenger.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • Members

Ca tema pentru luna octombrie am ales "Camioane betoniera". Vor intra in concurs doar acele poze care contin camioane betoniera, adica acele camioane care sunt destinate transportului de beton.Pozele care au mai fost postate pe forum nu vor intra in concurs.

Pozele pot fi trimise la adresa de mail vod_free@yahoo.com pana la data de 31.10.2010,sau la ID-ul de messenger.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • Members

Pentru luna noiembrie am ales ca tema "Camioane cu remorca". Vor intra in concurs doar acele poze care au remorca (camion+remorca, cap tractor + semiremorca+remorca,NU DOAR CAP TRACTOR +SEMIREMORCA).Pozele care au mai fost postate pe forum nu vor intra in concurs.De asemenea pozele trebuie sa fie facute de dumneavoastra.

Pozele pot fi trimise la adresa de mail vod_free@yahoo.com pana la data de 30.11.2010,sau la ID-ul de messenger.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • Members

Pentru luna decembrie am ales o tema mai haioasa si putin neobisnuita  ;D si anume  "Camioane de sarbatoare". Vor intra in concurs pozele in care sunt camioane impodobite de iarna: beculete (gen camioanele de la Coca-cola),ghirlande in parbriz,globulete,sa fie cu zapada pe ele,etc. Pozele care au mai fost postate pe forum nu vor intra in concurs.De asemenea pozele trebuie sa fie facute de dumneavoastra. Spor la fotografiat !!!  ;)

Pozele pot fi trimise la adresa de mail vod_free@yahoo.com pana la data de 15.01.2011 ,sau la ID-ul de messenger.

P.S. Camionul poate fi oprit intr-un loc frumos impodobit de sarbatori: un magazin,restaurant,parcare,casa,fabrica, etc...

Link to comment
Share on other sites

 • 5 weeks later...
 • Members

Tema pentru luna ianuarie este "Camioane sau utilaje pentru dezapezire".In concurs vor intra pozele care contin camioane sau utilaje prevazute cu echipament pentru dezapezire (cupa pentru zapada,sararite, pluguri pentru zapada, etc..). Pozele trebuie sa fie facute de dumneavoastra si sa nu mai fi fost postate pe forum.

Pozele pot fi trimise la adresa de mail vod_free@yahoo.com pana la data de 31.01.2011 ,sau la ID-ul de messenger.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • Members

Ca tema pentru luna februarie am ales "Camioane cisterna". Vor intra in concurs doar acele poze care contin camioane cisterna .Pozele care au mai fost postate pe forum nu vor intra in concurs.De asemenea pozele trebuiesc sa fie facute de dumneavoastra in luna aceasta.

Pozele pot fi trimise la adresa de mail vod_free@yahoo.com pana la data de 15.03.2011,sau la ID-ul de messenger. In mesaj trebuie specificat si numele userului de pe forum.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
 • Members

Pentru luna martie, ca tema pentru concurs am ales "Peisaj de primavara". Pentru a intra in concurs, pozele trebuie sa contina camion sau camioane surprinse intr-un cadru de primavara.Pozele care au mai fost postate pe forum nu vor intra in concurs.De asemenea pozele trebuie sa fie facute de dumneavoastra in luna aceasta.

Pozele pot fi trimise la adresa de mail vod_free@yahoo.com sau la ID-ul de messenger, pana la data de 10.04.2011. In mesaj trebuie specificat si numele userului de pe forum.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • Members

Ca tema pentru luna aprilie am ales "Camioane de culoare rosie ". Pentru a intra in concurs, pozele trebuie sa contina un camion sau camioane de culoare rosie .Pozele care au mai fost postate pe forum nu vor intra in concurs.De asemenea pozele trebuiesc sa fie facute de dumneavoastra in luna aceasta.

Pozele pot fi trimise la adresa de mail vod_free@yahoo.com pana la data de 10.05.2011,sau la ID-ul de messenger. In mesaj trebuie specificat si numele userului de pe forum.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
 • Members

Pentru luna mai am ales ca tema "Poze alb-negru cu camioane" . Pentru a intra in concurs, pozele trebuie sa fie alb-negru (NU COLORATE) si sa contina minim un camion .Pozele care au mai fost postate pe forum nu vor intra in concurs.De asemenea pozele trebuiesc sa fie facute de dumneavoastra in luna aceasta.

Pozele pot fi trimise la adresa de mail vod_free@yahoo.com pana la data de 10.06.2011 ,sau la ID-ul de messenger. In mesaj trebuie specificat si numele userului de pe forum.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • Members

Ca tema pentru luna iunie am ales "Camioane de pompieri". Pentru a intra in concurs, pozele trebuie sa contina minim un camion de pompieri.Pozele care au mai fost postate pe forum nu vor intra in concurs.De asemenea pozele trebuiesc sa fie facute de dumneavoastra in luna aceasta.

Pozele pot fi trimise la adresa de mail vod_free@yahoo.com pana la data de 20.07.2011 ,sau la ID-ul de messenger. In mesaj trebuie specificat si numele userului de pe forum.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 2 months later...
 • 4 weeks later...
 • 1 month later...
 • Members

Incepand cu data de 1 ianuarie 2012 am fost desemnat sa ma ocup de tema concursului foto.

Tema lunii ianuarie va fi: Incidente ! Acest lucru inseamna atat accidente in care ati fost implicati, dar si accidente care le veti intalni pe drum. Diverse evenimente la incarcare, descarcare. Neprevazutul este prezent desul de des in aceasta meserie si cred ca poate fi un subiect destul de vast. Pot fi atat comice cat si serioase. Sper ca e destul de clara tema si explicatiile.

Astept fotografiile voastre pe adresa luciand1r [at] gmail.com. Nu uitati sa scrieti si numele utilizatorului.

Editare noua:

Ma simt nevoit sa mai aduc cateva precizari: personal am dorit sa fie "incidente" si nu accidente. In nici un caz nu vom accepta fotografii cu persoane pentru ca sunt lucruri ce tin de decenta si respectul ce-l avem unii fata de altii. Ideea mea pornise de la acest eveniment si as fi vrut sa obtin ceva imagini cu neprevazutul din viata de zi cu zi a soferilor.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • Members

Sau, in urma unor observatii si daca doriti poate fi pur si simplu incidente, fara accidente, cel mult tamponari usoare. Lucruri ce fac viata de sofer dificila si pentru a vedea ce dificultati intampinam in aceasta meserie.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • Members

Tema lunii februarie va fi: bucataria on the road (bucataria pe drum). Sa vedem fiecare cum se organizeaza si cum se descurca la acest capitol. Marturisesc ca eu personal as fi varza la acest capitol, nu-s un prieten prea bun cu buctaria :).

Spor si sper sa fie mai multi participanti decat in luna Ianuarie. Banuiesc ca iarna va aduce un plus de dificultate, dar in acelasi timp si un plus de spectacol.

Fotografiile vor fi trimise la adresa luciand1r@gmail.com insotite de numele ce-l aveti pe forum. Fotografiile trebuie sa respecte regulamentul si sa fie ale voastre, lasati copiatul de pe internet.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • Members

Pentru ca luna februarie a fost un pic mai speciala fata de ceea ce suntem obisnuiti si a venit cu niste conditii meteorologice speciale, conditii la care nu ne asteptam inainte de inceputul lunii, am decis sa modificam tema la fotografia lunii. Noua tema va fi: Camioane si zapada.

Termenul de trimitere va fi prelungit pana duminica 26 februarie inclusiv. Spor la fotografiat si asteptam fotografiile voastre.

Fotografiile vor fi trimise la adresa luciand1r@gmail.com insotite de numele ce-l aveti pe forum. Fotografiile trebuie sa respecte regulamentul si sa fie ale voastre, lasati copiatul de pe internet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.