Guest Anonymous Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Buna ziua Ofer spre vanzare mai multe antene pentru statii auto de diferite dimensiuni/firma, cu talpa magnetica sau fixe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members b93lfk Posted April 24, 2010 Members Share Posted April 24, 2010 niste preturi poti sa dai ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yo5peb Posted April 24, 2010 Members Share Posted April 24, 2010 si pentru ca conteaza dimensiunea...sau conteaza.... cit e cistigul la antene,..ma refer la cistigul in DBi si nu in euro, . citeva detalii despre livrare, garantie..... parerea mea, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Sornicu Posted April 24, 2010 Members Share Posted April 24, 2010 ai ceva pentru passat variant? ca a mea a facut pasi,fira-r mama lor de hoti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Un pret, 70 lei fiindca sunt folosite, le-a folosit tatal meu pentru firma, dar din pacate cu criza asta lucrurile nu prea mai merg cum trebuie... am cele din poza plus inca cateva bucati. yo5peb, +3 dBi aproximativ, majoritatea au bobina mare, nu stiu exact pentru ca dupa cum am spus nu sunt noi asa ca nu mai am nici o hartie cu specificatii, oricum nici prea vechi nu sunt, folosite aproximativ 5 luni. Livrare prin orice curier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Sirio 5000 ai si dacă da la ce pret Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts