Jump to content

yo5peb

Members
 • Posts

  529
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by yo5peb

 1. tehnic, orice firma face tot ce trebuie pentru ca sa fie bine, desi nu e scuzabil se intimpla peste tot. partea cu soferii vechi e un PIC poveste de parcare.... microbuze numai sint pentru ca schimbul se face la Oradea ,se vine si se pleaca in echipaj cu camionul, exista citeva logan doker pentru ajuns acasa...doar pe partea de Moldova.. anunturile le au toate firmele mari unde este si fluctuatie de personal fiecare are reteta lui...si in functie de ce gaseste pe piata alege .
 2. update info...pentru Genk exista si microbuz care merge si vine din Bucuresti. dar depinde de numarul de oameni din zona.
 3. un pic de marketing agresiv. anunturi din care se poate rupe nr de telefon. o mica lipeala catre cei din magazin, folosit internetul...anunturi gratuite,tocmai,olx etc... bursa. Bafta maxima! Toate cele bune!
 4. bun venit ! tehnic sintem vecini. ai un mesaj privat de la mine. Toate cele bune
 5. saltare, daca o sa fi la Genk, adica pe comunitate microbuzul trece prin Tg Mures. eu de exemplu cobor si urc la Turda...desi sint din Alba Iulia. sau daca o sa mergi cu trenul se deconteaza dus intors...inafara de primul drum care e inainte de data angajarii. Toate cele bune
 6. 1. se lucreaza legal, deci NU 2. nu este frigider pe camion, dar iti poti cumpara in 2 rate ,mai ieftin decit de la magazin 3.daca esti la Genk,adica pe comunitate deplasarea se face cu microbuzul .care trece prin Tg Mures Toate cele bune!
 7. buna, ca idee teoretica este buna, dar ca realizare practica este foarte greu ,mai ales de unul singur. mai ales ca lipseste si nevoia de depanare ...romanul,daca ramine in pana...gaseste o rezolvare pe genunchi ,nu suna imediat la depanare si asteapta cuminte cu vesta pe el. cardul nu rezolva nimic, exista deja firme care prin compensatie asigura depanare in toata Europa ,pentru europenii au deja demult legaturi in tara pentru depanare. dar, asta nu inseamna ca nu trebuie sa faci ce vrei,...din pacate o sa trebuiasca sa vezi si de partea finaciara, nu prea e recomandata munca voluntara. spor maxim! toate cele bune
 8. Bun venit in comunitatea Soferii.ro! Toate cele bune!
 9. un pic e tirziu ,chiar daca te-ai gindit serios, care era complicatia s-a mai scrii odata codul si citeva clicuri in plus. pentru angajare ai nevoie sigur de card tahograf ,de un cv si de un PIC de munca . felicitari ca ai luat examenul. bafta maxima mai departe. toate cele bune!
 10. saltare, ai aici un site destul de complet http://www.e-rusu.ro/instalare.htm am eu citeva intrebari. ce pret are un kit complet si de unde? il folosesti pe camion , in tara sau pe comunitate? daca e pe comunitate cum activezi cartela...am citit pe site ca din cauza drepturilor de autor.... nu se poate... multumesc toate cele bune!
 11. bafta maxima! drumuri bune nu uitati sa mai scrieti o parere ,o idee sau o impresie aici! toate cele bune tuturor!
 12. coane luigi, tehnic nimeni nu are reteta ideala pentru un job. citeste ce se scrie pe forum ,intra pe chat , trimite cv,suna si insista. cauta un prieten sau mergi la ocazie, intr-o parcare si vorbeste la cald cu un sofer ,o sa fie mai usor. nu pot sa cred ca nu ai trimis macar un cv.... la cite anunturi sint pe net..si ma refer la site-uri de angajari nu de vinzari. daca tot ai intrebari , sa fie ceva concret... asa per general cine sta sa calculeze care e sansa de care ai nevoie. bafta maxima! toate cele bune!
 13. saltare coane Malin, bun venit pe soferii.ro tehnic niciodata nu e prea tirziu, e poate putin mai greu dar nu e imposibil. sint citeva firme care angajeaza incepatori. iti recomand sa intri si pe cafenea pentru discutii in direct. multa bafta! toate cele bune!!!
 14. saltare, aria de propagare a unei statii radio depinde de mai multi factori cum ar fi : pozitia de emisie(clar daca est pe un deal poti vorbi mai departe),puterea de emisie,acordul dintre antena si statie, nu neaparat in ordinea asta. dar trebuie sa stii ca puterea de emisie este reglementata la 4 w si daca facem o comparatie nu prea tehnica si zicem ca degeaba strigi tu tare si eu te aud de la 100 km,daca eu iti raspund in soapta o sa ne intelegem nu. inafara de soferi exista pasionati de radio care cu antene si puteri mai mari sau mai mici,pe propagari deosebite iau legatura pe radio cu alti pasionati. despre aplicatia practica cu radarele..de multe ori sint mutate sau sint in miscare , deci ai nevoie de informatie calda din zona ta, pe care binenteles e frumos sa o trasmiti mai departe. toate cele bune
 15. raspunsul il poti afla direct de la sursa, tehnic, daca ai lasat loc de buna ziua ,adica ai refuzat elegant, nu cred ca ar fi nu. oricum daca acum vrei trebuie sa suni si chiar sa insisti. bafta maxima!
 16. recomandare, incearca sa te prezinti cit mai complet cine esti si ce ajutor doresti... asteapta eventual un mesaj privat aici pe forum..cu un numar la care sa suni tu. postul tau spune prea putine, clar ca nu e greu sa vada cineva ca din din Giurgiu si sa calculeze citi ani ai, dar totusi e doar o recomandare bafta maxima! ps ai postat de 2 ori, am sters unul
 17. buna, eu as propune evitarea telefonului fara fir.. si asta mai ales acum cind se fac deja angajari , fiecare are reteta lui si cauta informatiile pentru el. un telefon direct la Firma ar rezolva mult mai repede si mai elegant aceasta problema si s-ar putea si altele care inca nu sint pe lista acum. nu trebuie sa uitam ca nici chiar de trimis un cv nu e asa de greu. Bafta maxima! Toate cele bune! ps recomand chiar si intrarea in direct pe Cafeneaua de pe forum, nu se stie niciodata.
 18. pe extern plata e 35 pe zi, plus banii de RO,plus un bonus pt incarcari descarcari. nu primesti avans de cursa.nu ai nevoie exista aparate de plata automat pt autostrazi. ziua de salar e zi de salar in fiecare luna.prima data ron si pe urma euro. card bancar de BT. ps, scrie un PIC mai sus. toate cele bune
 19. coane remus, dupa cita geografie stiu eu,vad ca stai un pic rau si cu limba romana, parte de gramatica. testul de limba straina,engleza,franceza sau germana, trebuie sa traduci din romana citeva fraze simple, iar la oral sa fie un minim nivel conversational. nu uita ca trebuie sa ai ADR-ul. toate cele bune!
 20. coane Marse, Bun venit! Drumuri bune! Toate cele bune!
 21. coane valizak, o intrebare tehnica, Tu citesti ce scrii? ps nu trebuie sa raspunzi,e o intrebare retorica, multumesc
 22. coane razvan1989, daca s-ar aplica aceleasi formule de calcul ar trebuie sa te incadrezi la categoria Binefacatorul si aparatorul soferilor? fiecare sofer si fiecare firma are reteta proprie,si garantat nu este publicata intr-o carte de bucate. tehnic vorbind faptul ca exista un anunt permanent de angajare nu spune nimic clar nici de bine nici de rau despre o firma. ai vorbit cu vreun sofer de la Norbert? sau de la alte firme care fac angajari non stop? am rugamintea sa iti completezi profilul pe forum. coane heineken, doar cu crema nu se face prajitura, tehnic vorbind
 23. coane adrianu, nu prea vad ce e de ris, dar poate nu sint chiar asa de inteligent sa iau toate in ris. toate cele bune
 24. la subiecte necitite, in ultima coloana din dreapta,la ultimul mesaj apare cine a scris ultima data linga nume in dreapta este chiar link-ul catre ultimul mesaj .
 25. coane chirila05, de ce nu faci un bine acestui forum si sa infiintezi o comisie si un comitet de oameni de bine, sa faceti voi un forum exact dupa sufletul si voia domniilor dumneavoastra? adica democratic si transparent , si poate va faceti si voi tot asa! sa nu uitati sa va deschideti cont pentru donatii . ps. nu trebuie sa raspunzi, a fost o intrebare retorica!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.