Jump to content

M a n u e l

Members
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

M a n u e l last won the day on September 24 2015

M a n u e l had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About M a n u e l

 • Rank
  Sofer
 • Birthday 10/21/1972

Profile Information

 • Location:
  Vaslui

Contact Methods

 • Yahoo
  manuel.coman

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cristian, mi s-a intamplat sa mi se fure motorina in timp ce dormeam "rupt in gura" de oboseala dupa 15 ore de program si, pentru ca nu am pazit rezervoarele, am platit cu salariul pe jumatate de luna. La faza asta nu pot fi de acord cu tine, mai ales ca au fost colegi care au platit motorina furata chiar daca aveau constatare de la politie. Eu inteleg cum e cu profesionalismul asta, totusi nu ma pot comporta ca un profesionist atata timp cat umblu zombie fiindca in loc sa ma odihnesc, pazesc rezervoarele. Arunca mii de euro pe tot felul de sisteme de supraveghere, frame-logic-uri si alte ....
 2. Nu am auzit sa se fi imputat cuiva inca, insa intr-adevar au trimis mesaj pe TomTom cum ca s-ar putea imputa o parte din fransiza.
 3. Acum am vazut, ai revenit? Da un semn, tot acolo ma gasesti.
 4. Ce fumezi? Pare bun! La multi ani tuturor colegilor de la KB si nu numai! S-aveti un An Nou fericit!
 5. la sfarsitul celei de-a treia saptamana iti trebuie o pauza de minim 24 ore. Daca ai facut luni pauza de 27 ore, inseamna ca ai recuperat orele neefectuate in prima saptamana. Ce e important, niciodata sa nu faci doua pauze saptamanale reduse consecutive, chiar daca intre timp ai recuperat orele lipsa. Asadar, poti face 24 intr-o saptamana, dupa maxim 6 perioade de 24 ore neaparat 45 ore de odihna, dupa care poti face din nou 24 ore.
 6. Dan, multumesc de aprecieri. Pentru mine e o onoare (si nu sunt ironic) sa fiu coleg cu tine si cu multi altii care m-au facut sa ma simt la Padborg ca acasa. Pentru un incepator e mare lucru sa nimereasca intr-un colectiv primitor si s-a dovedit ca la Kurt Beier asa este. Mai sunt si probleme, e adevarat, insa as vrea sa stiu unde e perfect. Dane, ne-am intersectat azi, aveai un trailer de Pema. Ai schimbat speditia?
 7. Au inceput sa-l ceara si danezii, am inteles ca deocamdata nu se dau amenzi insa va fi obligatoriu de la anul.
 8. Aveti grija unde va parcati in Danemarca, asta-noapte camioanele a doi colegi au fost atacate cu bolovani. Li s-au spart geamurile laterale, noroc ca erau intinsi pe paturi si pietrele nu i-au lovit. Un coleg era parcat in vama la Padborg, celalalt pe la Aabenraa.
 9. Angajari se fac in functie de necesitati, cine e interesat sa sune si sa intrebe. Camioane sunt cateva sute, se lucreaza cu multe speditii. Se lucreaza singur pe cabina sau in echipaj pe cursele lungi.
 10. Am rezolvat. Nu aveam back-up, așa că am comparat contentul meu cu al unui coleg si am constatat că nu aveam folderul lang. L-am pus, acum e OK. Mulțumesc!
 11. Am o problemă: am șters folderul content, l-am pus din nou iar acum nu mai pornește, îmi dă eroarea no language files were found. Ce i-am făcut?
 12. Am greșit, am trecut 9 în loc de 11. Ideea era că poți face trei pauze de 9 ore și 3 pauze de 11 ore, iar atunci când faci pauză de 11, trebuie să ai maxim 13 ore de program, pentru a nu depăși totalul de 24 ore.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.