Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Transport Rutier : Reducerea Consumului de Carburant


Recommended Posts

  • Members

Salve,

Incepand de anul acesta , in Romania s-a lansat noul sistem pentru reducerea consumului de carburant si al emisiilor toxice , dedicat transportului rutier.

Sistemul se intituleaza Dual Fuel Hidrogen mai multe detalii gasesti aici eliminat .

Toti cei care doresc sa cunoasca acest nou sistem managerial al carburantului , pot participa la evenimentul de debut oficial , ce va fi organizat in Romania in Jud Neamt pe data de 15 Iunie 2015. Detaliile va vor fi transmise via email .

In plus , compania noastra ofera posibilitatea a 10 societati de transport de a instala gratis sistemul complet DUAL FUEL HIDROGEN , de a-l testa si de a interveni ca si Invitato Speciali in cadrul evenimentului .

Tot ce trebuie sa faceti e sa ne trimiteti un email cu datele dvoastra si ale firmei dvoastre , numarul de telefon sau sa ne contactati telefonic : eliminat

Va multumesc anticipat .

Elena Didila : eliminat

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Suna curat a reclama,atunci se impune sa luati urgent legatura cu administratorul Calin si sa discutati acest aspect,el va repune numerele de telefon si restul detalilor care au fost sterse de catre mine,termen saptamina viitoare,in caz contrar banez contul acesta[celalalt mesaj a fost eliminat,nu are nimic de a face sistemul oferit de dvs cu ce ar face un sofer pentru un ban in plus,

 

 

 

 

 

 

 

 

pina la aceasta data nu ati luat legatura cu unul dintre administratori acestui forum,inchid subiectul,6.02.2015

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.