Members toader Posted May 19, 2010 Members Share Posted May 19, 2010 La una din cursele ocazionale de persoane externe trebuie sa ai autorizatie de transport international -sunt curde liberalizate si neliberalizate, sunt curse in UE sunt curse in afara UE deci cine stie la care cursa trebuie?Eu m-am documentat dar vreau sa stiu si parerea celor care fac mai des astfel de curse si as vrea sa stiu programul de conducere in trei soferi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members bogdanalex Posted January 5, 2012 Members Share Posted January 5, 2012 nu exista program in trei soferi atat timp cat in tahograf intra doar douo diagrame...........eu am luat amenda in italia pe acest motiv ca am tras-o pe spate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members leto200 Posted January 6, 2012 Members Share Posted January 6, 2012 Salut Cursa ocazionala este aceea cursa la care se foloseste caietul cu foi de parcurs ptr international (cu foi verzi) si se considera ca aceea cursa se face la cerere.Daca se face in tarile UE se foloseste acel caiet daca cursa se face in afara UE se foloseste caietul Interbus .Soferul 3 trebuie sa aiba pe diagrama cind este scoasa din aparat (la pauza )pe spatele diagramei dunga cu pixul ptr orele cind diagrama nu este in aparat Ptr card datele ptr sofer 3 trebuie introduse manual pentru timpul cit cardul nu este in aparat.Drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members slash79 Posted February 20, 2012 Members Share Posted February 20, 2012 tot ce iti trebuie pt o cursa ocazionala internationala afli la arr...ca de aia dam noi bani sa ne luam atestate.....nu ca sa povestim....aici discutam nelamuriri.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cursa33 Posted April 17, 2012 Members Share Posted April 17, 2012 si mai nou am inteles ca trebuiesc anuntate la arr cursele care urmeaza facute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Gongy Posted April 17, 2012 Administrators Share Posted April 17, 2012 si mai nou am inteles ca trebuiesc anuntate la arr cursele care urmeaza facute ca sa nu mai intrebi in stanga si dreapta : http://transportuleuropean.wordpress.com/2012/03/18/regulamentul-ce-nr-1073-din-2009-2/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts