Jump to content

Merita sa-ti iei un TIR ?

Nutzu

Recommended Posts

Guest Anonymous

la preturile cu care este platit un tractionar,nu cred ca este cel mai indicat sa te arunci la asa ceva.risti sa castigi mai putin decat un sofer.Cunosc cateva persoane care lucreaza cu tractionari pe comunitate la firme mari si mi-au confirmat.si apoi, sa sti ca soferii angajati ai firmei au prioritate la curse ,iar la urma cand ramane ceva greu si prost platit,i se da cursa tractionarului.Nu putine au fost cazurile in care cei cu camioanele lor au fost trimisi acasa din lipsa de lucru.Daca ai banii cash si nu ai rate la camion,mai ai o scapare.dar daca ai rate,reparatii,taxe de drumuri,etc.atunci poate este mai bine sa mai astepti.Este doar un sfat;poate altii te invata mai mult.Bafta!

• Members

eu zic ca merita,...in general merita s-a faci orice aduce bani...

s-a lucrezi cu camionul tau la o firma,care se respecta , te scuteste de umblatul dupa curse....cu un camion nu prea contezi pe piata....

la unele firme primesti si carduri de motorina si autostrazi,.la altele nu..trebuie socotit BINE

..ideea e s-a ai destui banuti de start...pentru ca din cite am inteles eu dureaza un PIC pina ajung banii la tine...e destul de clara ecuatia...speditionerul ia banii si isi face platile catre tine....

deci daca ai masina care nu te prea costa,reparatiile mai ales , esti serios poti face treaba buna...

s-a socotim un pic ca poti face economie la motorina ,o cumperi mai ieftin de la soferii angajati...

despre curse, fiecare are regula casei,...doar nu o sa isi tina camioanele pe dreapta s-a dea curse tie....

daca se merge pe resturi nu are rost s-a ceri sau s-a astepti luna de pe cer....

ca loc de lucru mi-as alege containere....cara vapoarele grupa mare.....si nici nu e pericol de cabotaj...

parerea mea!! ;)