Members andreww Posted March 3, 2016 Members Share Posted March 3, 2016 (edited) Salut,am o nemultumire ca sa zic asa...eu lucrez pe o duba,,fac extern...Intrebarea mea este: sunt obligat sa efectuez unele reparati pe masina care lucrez,in timpul liber? De exemplu: Ajung acasa din cursa dupa 2 zile ma suna seful ca hai sa schimbam placutele de frana ,,e in timpu meu liber,nu e ca si cum masi duce in cursa sau ma angajat ca mecahic/thicinigiu sau vopsitor. Pe fisa postului de munca mai scrie: Soferul va indeplini orice alte dispozitii primite de la seful direct----> adica? Efectuarea la timp a reviziilor,schimburilor de ulei si filtre,gresarea elementelor ce necesita aceasta operatiune Edited March 3, 2016 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members riderinblack Posted March 3, 2016 Members Share Posted March 3, 2016 Esti angajat CA sofer sau CA mecanic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts