Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Unde sa achizitionez un cap tractor?

levykiraly

Recommended Posts

• Members

Buna colegii

Sunt interesat in achizitionarea unui cap tractor Volvo secondhand.....2008-2009 

Nu cunosc alte situri in afara de mobile.de si as dori sa fac niste comparatii intre ofertele de pret...etc

Sunt interesat si de unul sau mai multi dealeri sau parcuri auto de unde se poate cumpara cu incredere ....( banii jos ochi la usa.....ceva de genul)

Orice informatie este binevenita

Va multumesc

Drumuri bune

• Members

Da colegu....devine din ce in cel mai greu sa faci o treaba buna....am o frica de mor....dar ....sper sa iasa bine....am auzit si bune si rele despre ei....nu stiu...mai e slovak finant din Levice....au preturi bune dar nu stiu de marfa....stii cumva de ei? Mersi tare mult...

• Members

Buna colegii,da da ...neaparat vreau Volvo.....am gasit cateva dar asa dupa nume ( emailuri) mi se par de etnie turca ( dealer-i)....tare mi frica sa nu fie preparate pentru vanzare sa nu ajung prea departe cu ele.....

• Moderators

Majoritatea vanzatorilor sunt turci sau rusi. Daca iti e frica sa nu dai banii degeaba, de ce nu incerci la reprezentante. Au si ei masini rulate si in plus dau garantie pentru ceea ce vand.

Si asta un pic off topic.

Sper ca vei reveni cu informatii cum si de unde ai luat cum te lauzi cu achizitia si munca.

Nu de alta dar aici e un forum in care impartasim cunostintele nu incercam doar sa aflam ceva si pe urma disparem.

• Moderators

Au ei programe de finantare dar trebuie sa stii bine ce vrei sa faci dupa ce il cumperi. Sa nu trebuiasca sa l dai inapoi ca nu poti plati ratele. Poti face si leasing extern, nu e neaparat sa faci numai in Romania.

• Members

Colegu.....Nu stiu ce sa zic despre Renault....nu am lucrat cu Renault in viata mea...in schimb din10 ,8 ani am lucrat cu Volvo....Nici macar o singura data nu am ramas pe drum cu ea...( exceptand o pana sau ma rog poate bateriile) ...am incredere mare in Volvo...si il cunosc...