Members Nutzu Posted June 22, 2010 Members Share Posted June 22, 2010 Stie cineva de firma asta SC TRADE TRANS RAILLOGISTICS SRL? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members longbou Posted July 27, 2010 Members Share Posted July 27, 2010 sunt ok am mers cu o masina de la ei imediat dupa ce am facut scoala de soferi m-a luat un sofer cu el cateva curse sa ma invat cu gabaritul, am vazut si eu anuntul ca angajaza pentru comunitate, dar in momentul asta eu nu mai locuiesc in Romania ce pot sa-ti spun: masina era buna, salariul era cam mic, parca vreo 2600 avea soferul, nu te alerga, motorina dadea suficienta (nu sa vinzi, dar nici sa ramai fara motorina) despre extern nu pot sa iti spun nimic, prietenul meu facea doar intern ca sotia lui avea niste probleme de sanatate si nu isi permitea sa lipseasca cu lunile de acasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 poate cineva să ne deaşi o adresă eventual? mulţumesc anticipat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sallas_2006 Posted September 21, 2010 Members Share Posted September 21, 2010 Salutare tuturor! acesta este site-ul firmei de care vorbeati. firma este din Arad. detalii aici :http://www.raillogistics.ro/indexro.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts