Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Recommended Posts

  • Members

Salut tuturor!

Locuiesc in Germania de mai bine de 5 ani, aici mi-am facut si studiile, iar un unchi mai indepartat ma tot indruma sa-mi iau un camion de 3.5 T si sa incep sa fac aici in Germania transport.
Eu am incercat pe cat posibil sa ma documentez, dar parerea mea este ca tot sfatul celor cu experiente sunt folositoare!
Deci, revenind,

As dori sa stiu cam cat este plata pe km? ( Firma fiind in Germania cu tot cu taxe,impozite,asigurare  etc.etc, la zi, cu sofer vorbitor de limba germana la grad  avansat)
M-ar interesa cam cu cat as ramane eu in mana, avand in vedere ca doresc sa achizitionez in rate un Fiat Ducato nou ( circa 27.000€ din cate m-am documentat plata intre 3-5 ani, circa 6-800€ luna).
Unii spun ca nu iau mai mult de 0.38, altii imi spun ca daca e firma in Germania si esti vorbitor de limba incepi cu minim 0,50.
Rog pe cei care sunt in domeniu si sunt in cunostiinta de cauza sa-mi ofere si mie informatiile pe care le-am cerut si cateva sfaturi/indrumari. (sunt mereu bine venite!)

Multumesc!

P.S: imi cer scuze ca am facut off-topic aici, chiar nu stiam unde sa postez, daca nu este in zona potrivita rog sa nu se inchida/stearga topicul ci doar sa fie mutat,

multumesc frumos!


 

Edited by Andi23
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Moderators

Salut..tu doresti un sfat de la cineva care ar avea o firma pe germania si care isi desfasoara activitatea tot acolo...ii intrebi pe cei care au firme in Ro .Poate o fi cineva ...dar dupa mine majoritatea au firme in tara..cu sediul..se aplica diferit de la tara la tara...La ce intrebi tu eu zic ca cel mai mult conteaza sa ai de munca...iti trebuie un beneficiar bun...apoi..fiind si vorbitor de germana eu zic ca iti este mult mai usor sa rasfoiesti anunturile din germania si sa observi ce preturi se ofera acolo..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.