Members Tomy Posted February 11, 2019 Members Share Posted February 11, 2019 Numele meu este Toma si sunt un om simplu dar totusi greu de inteles. Ca fiecare am vise, planuri si incerc sa fac din fiecare zi, o zi frumoasa. Evit sa dau sfaturi fiindca s-ar putea sa indrum gresit. Scriu din ceea ce vad, traiesc si invat. Imi exprim un punct de vedere pe care te rog sa il evaluezi, sa il filtrezi nu sa il consideri adevar absolut. Sunt sincer, transant si scriu ceea ce gandesc [ atunci cand gandesc :-)) ] Am gresit mult si am invatat mult. Nu imi place rautatea, minciuna sau prostia. Acest topic reprezinta cererea mea de prietenie pentru toti colegii care se regasesc in randurile mele. O puteti accepta sau respinge. Acesta sunt eu cel real. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted February 11, 2019 Moderators Share Posted February 11, 2019 bine ai venit pe acest forum,succes si drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts