Members Mercedes440 Posted March 27, 2019 Members Share Posted March 27, 2019 Când am dat de categoria B am aflat ca am probleme cu vederea cromatica dar nu a fost problema(mi-au trecut ca sunt apt). Acum vreau sa dau de soferi profesionist (categoria C) și vreau sa stiu dacă pot sa dau dacă am discromatie (la testul ishihara unele numere le văd unele le greșesc). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted March 28, 2019 Moderators Share Posted March 28, 2019 e mult mai bine sa intrebi un medic oftamolog,el stie lista cu defecte oculare care pot fi acceptate...de regula cu B-ul merge...e mult mai serioasa treaba la C, de exemplu la un cabinet obisnuit vei fi declarat inapt..multi s-au indreptat spre witting unde testarile si aparatura ar fi mai performante...dar cel mai bine e sa consulti un doctor de specialitate,si el te va indruma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Marin70 Posted March 31, 2019 Members Share Posted March 31, 2019 (edited) Discromat total sau partial? Eu sunt partial. Mai depinde si de medic. (fara atentii). Edited March 31, 2019 by Marin70 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ionutz90 Posted April 27, 2020 Members Share Posted April 27, 2020 (edited) Si eu am avut aceiasi problema la cat B,la C si E stiam deja ça sufar de aceasta ,,boala'' si am gasit pe cineva care ma ajutat cu fisa medicala. Problema este ca daca te angajezi,la fiecare 2 ani sau 3(depinde de varsta,tara)te lovesti de acelasi ,,zid''...eu am déjà 7 ani de cand practic aceasta meserie si nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca as fi declarat inapt la vizita medicala... Edited April 27, 2020 by Ionutz90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts