Jump to content

TIMO COM


kosfunny

Recommended Posts

  • Members

Merita investitia?

Am auzit ca faimoasele noastre case de expeditie iau cursele de acolo si le posteaza pe bursa romana de transport la jumatate din tarif. Inteleg ca Romania e patria intermediarilor, dar chiar asa mari diferente?

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Siguranţa are o mare importanţă la TimoCom. Firmele de transport, care doresc să lucreze cu TC Truck&Cargo®  sau firmele de producţie cu TC eBid®  trebuie să îndeplinească anumite condiţii. De exemplu, fiecare nou membru este verificat înainte de a primi autorizarea de participare! În plus, sunt autorizate să utilizeze programul numai firmele care sunt active pe piaţă de cel puţin şase luni.

Link to comment
Share on other sites

  • Members

E una dintre cele mai bune burse insa daca abia iti incepi afacerea nu prea ai sanse sa iti faci cont. Una din multele conditii e sa ai activitate in firma cel putin 6 luni.

Stiu asta, ideea e ca eu preiau o firma unui prieten cu un an activitate.Deabia de scurt timp si-a facut cont la Timo Com cu gandul sa isi angajeze o dispecera care sa-i dea comenzi lui si altor cativa  particulari .Din pacate nu a avut timp sa isi faca o idee despre aceasta bursa. Intre timp a avut niste probleme urate in rahatul asta de tara ,si si- a pus in gand sa emigreze si a reusit sa prinda un contract bun afara.In septembrie isi ia familia si pleaca. A vrut sa-si bage firma in insolventa si cand am aflat l-am convins sa imi predea mie stafeta intrucat era pacat de masina la care se achitase mai mult de jumatate din leasing plus ca aveam si eu in cap sa reincep transporturile!

Acum mi-a spus ca numai de la el de acasa poate accesa bursa iar eu as fi preferat sa preiau si contul Timo Com in ideea sa tin laptopul dupa mine intrucat stiu destul de bine englez si franceza.

Link to comment
Share on other sites

  • Members

"TC Login

Unul dintre pericolele cele mai mari în ceea ce priveşte calculatoarele, rămâne posibila decodificare a numelui utilizator şi a parolei. De aceea, la TimoCom nu atribuim parole pentru identificare.

Mai mult decât atât, clienţii TimoCom descarcă un cod personal de siguranţă, numit TC Login, prin care, după instalare şi activare, obţin un acces confortabil, autorizat, la sistem, prin intermediul identificării calculatorului"

Cred ca intrarea pe bursa se face prin verificarea acelui cod personal pe care trebuie sa il ai instalat pe calculator. Daca e asa solutia ar fi simpla sa il instalezi pe laptop.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.