Members sorinpertescu Posted February 16, 2021 Members Share Posted February 16, 2021 Buna ziua, sunt nou pe acest forum si am nevoie de o mana de ajutor de la voi. Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie si rog un moderator sa mute postarea in locul potrivit. Am o firma de reparatii biciclete, care detine o autoutilitara Renault master de 3.5 T inmatriculata pe firma. Va rog sa-mi spuneti daca pot merge in aceasta perioada in Germania, unde am rezervate la o firma furnizoare un numar de 100 biciclete pe care trebuie sa le ridic. Firma nu este autorizata pentru transport iar pana sa vina pandemia isi cara singura cu utilitara din dotare bicicletele acasa. Acum am inteles ca trebuie sa intru in carantina la intrarea in Germania pentru 2 saptamani procedura costisitoare care este exclusa din start. Intrebarea este daca cu ajutorul unui CMR pot traversa Ungaria, Austria si intra in Germania fara sa intru in carantina, sau este neaparat necesar sa ma autorizez (procedura care cred ca este destul de costisitoare si anevoioasa) ca sa pot face acest transport. Detin si permis de conducere BE daca acest lucru este vreun avantaj. Va rog sa-mi spuneti care este procedura cea mai simpla pentru a face acest transport singur in aceasta perioada. As apela la transportatori autorizati dar din experientele anterioare cand datorita legarii cu chingile a bicicletelor au ajuns acasa jumatate din cadre indoite si neutilizabile. Asa prefer sa le car singur demontate numerotate etc. chiar daca e mai multa munca. Multumesc anticipat pentru ajutor. Toate cele bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted February 16, 2021 Moderators Share Posted February 16, 2021 nemtii sunt mai cu mot si au introdus restrictii severe aplicabile chiar si soferilor tir care stau si 24 ore la testare,nu cred ca vei gasi o portita fara carantina,totusi uitate pe oficial,vezi ce iese https://www.mae.ro/travel-conditions/3700 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sorinpertescu Posted February 18, 2021 Author Members Share Posted February 18, 2021 On 2/16/2021 at 10:01 PM, cico_3504 said: nemtii sunt mai cu mot si au introdus restrictii severe aplicabile chiar si soferilor tir care stau si 24 ore la testare,nu cred ca vei gasi o portita fara carantina,totusi uitate pe oficial,vezi ce iese https://www.mae.ro/travel-conditions/3700 Multumesc frumos pentru raspuns, o sa mai astept poate se mai relaxeaza lucrurile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted February 19, 2021 Moderators Share Posted February 19, 2021 Incearca sa afli informatii si de pe fb,stiu ca e un grup cu 3,5 t pe acolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sorinpertescu Posted February 19, 2021 Author Members Share Posted February 19, 2021 14 minutes ago, cico_3504 said: Incearca sa afli informatii si de pe fb,stiu ca e un grup cu 3,5 t pe acolo Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts