Members Ford Posted February 6, 2022 Members Share Posted February 6, 2022 (edited) Buna. Aveți grijă la firma Tramos din Oradea , patronul e un neserios te privește în fața și te minte . La angajare am vorbit cu el la telefon și mi-o zis clar că nu se face Anglia dar când am ajuns la firma prima întrebare a dispecerului o fost : ai pasaport ? eu am întrebat de ce ? Iar el mi-o zis simplu că trebuie pentru că se face Anglia . Banii pe prima lună abea mi io dat după vreo 2 luni adică după ce am ajuns acasă după multe insistente la telefon și mesaje pe W. , Camioane cu cabina mica și jegoase fara pistol de suflat , cauciucurile aveau profilul făcut cu pistolul acela special care face șanțurile adânci , cauciucuri le la 80-82 km la oră aveau o vibrație incontinuu i-am zis să le schimbe dar nu o vrut . Din 4 curse 3 erau cu adresa greșită îți trimitea coordonate geografice la fel și alea erau greșite . Aveți grijă dacă totuși mergeți la el ! Drumuri bune . Edited February 7, 2022 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted February 7, 2022 Moderators Share Posted February 7, 2022 titlul e neinspirat,ce treaba are Florin69 cu Tramos,am editat eu numele corect Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts