Members Augustin17 Posted June 6, 2022 Members Share Posted June 6, 2022 Bună ziua. Am luat permisul și am zis sa iau și atestatul CPI marfa. Problema este următoarea am dat examenul, chestionarul lam luat dar la studiile de caz am picat. Întrebarea este: cum trebuie sa procedez pentru a mai da odată? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted June 7, 2022 Moderators Share Posted June 7, 2022 Sa inteleg ca atunci cind ti-au dat rezultatul nu l-ai intrebat pe nenea ala,pff...cel mai sigur e sa suni la ARR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Augustin17 Posted June 9, 2022 Author Members Share Posted June 9, 2022 Salut @cico_3504, rezultatul l-am aflat pe site la arr, deci nu am interacționat cu nimeni ca să întreb ce și cum. Am rezolvat pana la urma. Se suna la școală unde ai făcut dosarul și se reprogramează. Dar mai trebuie plătită încă o taxa de 67lei pentru examinare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted June 10, 2022 Moderators Share Posted June 10, 2022 inteleg,succes data viitoare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts