Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

O "firma fantoma" de transport a fost descoperita de politisti


Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

Centrul de Informare si Relatii Publice din IGPR a dat publicitatii un comunicat in care precizeaza ca doi tineri din Constanta  au fost arestati pentru 29 de zile, fiind suspectati de politisti de comiterea de infractiuni de înselaciune, fals privind identitatea, uz de fals, punerea în circulatie si conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

La sfârsitul lunii iulie a.c., M.N., administratorul unei societati comerciale din Judetul Gorj, a solicitat efectuarea unui transport de marfa, postând în acest sens un anunt pe un site de profil. Ulterior, a fost contactat telefonic de catre o persoana, care s-a recomandat ca fiind adiministratorul unei firme de transport din Constanta. Acesta i-a comunicat datele soferului si numerele de înmatriculare ale autotirului si semiremorcii ce trebuia sa transporte din Braila catre Bumbesti Jiu, 22 tone de sârma, în valoare de peste 54.000 de lei.

Dupa efectuarea platii transportului si plecarea autotirului încarcat, atât administratorul firmei de transport cât si soferul autotirului nu au mai putut fi contactati telefonic de M.N., iar transportul nu a ajuns la destinatie.

În urma cercetarilor, politisti din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor Braila au efectuat verificari, reusind identificarea suspectilor ca fiind P.R. de 28 de ani si S.C. de 33 de ani, ambii din municipiul Constanta. S-a stabilit totodata ca numerele de înmatriculare ale autotirului si semiremorcii apartin altor autovehicule neradiate din circulatie, iar firma transportatorului nu exista, datele de identitate ale soferului apartinând altei persoane.

În baza probatoriului administrat în cauza de politisti, la data de 13 august a.c., cei doi suspecti au fost prezentati Judecatoriei Braila, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile, pentru comiterea infractiunilor de înselaciune, fals privind identitatea, uz de fals, punerea în circulatie si conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.