Members gyuri Posted August 1, 2022 Members Share Posted August 1, 2022 Salut Am o problema la un Volvo fh13 540,mi se mai aprinde nimic pe bord dar camionul continua sa functioneaza bine. E ca si cum nu as folosi cheia de contact tot bordul ramine negru. Ma poate ajuta cineva sa remediez problema? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted August 2, 2022 Moderators Share Posted August 2, 2022 pina iti raspunde cineva aici fugi la un electrician auto sa verifice....totusi inclin sa cred ca este vorba despre setarea display-ului,posibil..cineva a atins aiurea setarile si a scazut luminozitatea pina la minimum, nu am condus acest model dar facind comparatie cu alte modele procedeaza in felul urmator...:undeva in bord sau pe volan..trebuie sa ai posibilitatea sa intri in setari....acolo dai din sageti pina ajungi la luminozitate si apoi cresti luminozitatea...pff..de fapt posibil sa nu vezi nici asta fiind displayul negru...atunci cauti un camion identic si vezi la ala cum e sa intri,si incerci si la al tau apoi...pff...complicat,fugi totusi la un electrician...asta in ideea in care totul functioneaza corect,lumini,semnale,stergatoare,etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gyuri Posted August 3, 2022 Author Members Share Posted August 3, 2022 Salut Multumesc pentru informatii,am incercat toate variantele dar se pare ca fara succes. Ma duc maine la Volvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted August 7, 2022 Moderators Share Posted August 7, 2022 imi pare rau,daca vrei ulterior sa lasi un comentariu cu diagnosticarea ar fi super,daca ai timp,bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gyuri Posted August 7, 2022 Author Members Share Posted August 7, 2022 Salut Problema este ca pur si simplu s-a due displayul si trebuie inlocuit dupa care se reseteaza totul cu ajutorul computerului la reprezentanta. Costurile sant destul de ridicate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted August 9, 2022 Moderators Share Posted August 9, 2022 imi pare rau sa aud asta,ma gindeam ca e din luminozitate, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts