Members costyro16 Posted October 4, 2023 Members Share Posted October 4, 2023 Salutare tuturor, am și eu o întrebare legată de programele de conducere Daca Intr o zi de exemplu :deschit programul la ora 8:00, conduc 4 ore iau pauza de 45 de min, după mai conduc o oră și inchid programul, după 1 h deschid iar programul iar după 30 min închid iar programul. Este considerat doua programe? Sau intra în același program având amplitudine? Ținând cont ca săptămânal avem voie maxim 6 programe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted October 7, 2023 Moderators Share Posted October 7, 2023 Esti tare cu formularile astea,ma feresc sa zic ca esti varza deoarece presupun ca esti incepator si nu ai fost invatat.Bine,nici tu nu cred ca ai vrut sa inveti ceva.Ziua ta de munca incepe..si se termina...atit..nu e ca la autobuz,te sui in el..te dai jos...apoi iar te urci...Daca ai inchis programul unei zile de munca nu il mai poti deschide decit dupa efectuarea unui repaus zilnic,normal sau redus.[adica dupa 9 ore..sau 11 ore]...La ce spui tu ignora vreo inchidere si pune doar semnul de pat,sa stai ,daca nu faci nimic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts