Members b93lfk Posted September 14, 2010 Members Share Posted September 14, 2010 am si eu o intrebare care poate sa imi dea si mie un raspuns sincer si sigur CE STITI DESPRE TRANS CAR ? Am fost sunat de ei si sa ma duc la un interviu da nu stiu cat de seriosi sau ne seriosi sunt ei , ca e un drum destul de lung pana la sibiu , astept un raspuns si multumesc mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Zamy Posted September 14, 2010 Members Share Posted September 14, 2010 720Ron incadrare 9,25 euro/100 km extern 90% fac transport extern Pt tineri fac un serviciu iau cu mai putina experienta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted September 14, 2010 Members Share Posted September 14, 2010 Cat am mai stat cu colegi la inc-desc se cam plangeau de retururi Unul avea 5 zile laanga Lyon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members b93lfk Posted September 17, 2010 Author Members Share Posted September 17, 2010 am mai gasit ceva despre trans-car sibiu: S.C. TRANSCAR S.R.L. SIBIU a fost infiintata in anul 1993 si face parte din Holdingul ATLASSIB S.R.L. SIBIU. S.C. TRANSCAR S.R.L. SIBIU este specializata in transportul international de marfa. Societatea asigura urmatoarele servicii: transport international de marfuri generale pe orice relatie; transporturi de haine pe umerase; transporturi frigorifice; reparatii; depozitare S.C. TRANSCAR S.R.L. SIBIU are 306 angajati permanenti, la care se adauga 2 colaboratori. Linii de transport Firma asigura transportul de marfuri in toata Europa avand licenta de transport international de marfa. Principalul colaborator este firma Meyer & Meyer din Germania. Prin contractele stabilite cu aceasta firma se deruleaza transportul de confectii din Romania si alte tari europene catre Germania, iar din Germania transportul de materie prima catre tarile unde se face prelucrarea acesteia. Certificat SR EN ISO 9001 S.C Trans-Car S.R.L are implementat un sistem al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001. Parcul auto cuprinde 212 camioane din care 209 camioane MERCEDES, 3 autocamioane DAF, dotate cu echipament ADR (pentru transportul de marfuri periculoase) si echipament de urmarire prin satelit si 1 autocisterna MERCEDES pentru alimentarea statiei proprii de alimentare cu carburanti Dintre autocamioane 40 sunt autocamioane specializate pentru transportul de haine pe umerase si 31 camioane specializate in transportul frigorific. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Coman Posted September 20, 2010 Members Share Posted September 20, 2010 ai mai fost la interviu? daca da zi-ne si noua rezultatul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts