Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

hartltrans


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 368
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • Members

rau nu este la ewals,am lucrat si eu la ei.sunt foarte bine organizati,dar se merge mult pe national pe franta,cand trebuie sa ajungi te indica pe autostrada,trebuie in permanent sa comunici cu dispecerul pe dinafleet,cu o mina conduci iar cu cealalta trebuie sa ii scrii pe tastatura.in general au curse fixe,dupa 6 luni la ei le cunostii pe toate in majoritate,legi si dezlegi cam 2-3 vagoane pe saptamina.se merge la program,au masinii pina in 3 ani,de la inceput mergi cu mai un sofer pe cabina(vreo 2 saptamini)dupa aceea daca esti in stare sa conduci si singur primesti una si mergi singur.cu banii sunt punctuali,cand pleci in belgia primesti 500 euro la tine,dupa care cand te intorci dupa cele 6 saptamini muncite cu cmr-uriile ti se da diferenta de banii.se lucra 6 saptamini cu 2 libere acasa,se pleaca cu un microbus si se vine tot cu el inapoi,platit de firma.noaptea nu se lucra la ei,doar cand se merge in echipaj.se lucreaza mult pe relatia belgia(zeebrugge)-franta-olanda-germania-anglia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

lucian poti sa-mi zici de ce m-a chemat la timisoara...ce sa fac acolo??? ca eu sunt din braila si i-am zis ca am de batut atata drum...si i-am zis ca nu vreau sa vin degeaba...si mi-a zis ca domnle daca te-am chemat nu te-am chemat degeab.... astept sa imi zici ce fac acolo la tim??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

lucian_timisoara , chiar vreau sa invat soferie ...

dar nu stiu cum lucreaza ei , am aflat de la niste amici ca stai 4 saptamani pe comunitate dupa care vii 1 acasa , ca iei ceva banuti pentru asta (dar nu stiu cat }

Nu stiu banii ti-i da la saptamana , la luna , cum te aprovizioezi cu mancarea ...

As vrea sa stiu mai multe detalii daca poate cineva sa-mi dea ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

cum se dau banii ? saptamanal sau lunar ?

saptamana care stai acasa se plateste ?

de unde-i plecarea ? din timisoara sau din strainatate ?

unde au sediu ?

banii se dau in lei sau euro ?

ce trebuie a am la mine cand plec de acasa ?(mancare , bani , haine) cata ?

in 4 saptamani o sa stai numai in TIR ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

salut am fost la o firma sa ma angajez mia cerut actele alea la angajare...si acu a zis ca o sa ma sune ei..cand e vreo cursa si atunci ma duc sa fac contractu...si sa stabilesc termenii...nu stiu ce sa zic intre timp as vrea sa ma mai interesez...vreau sa stiuu si eu de firma asta Hartl Trans..e obligatoriu sa semnez contract pe un an..cu 600 euro?? la firma care am depus eu acu ...cine ma indrumat mia zis la fel ca te plateste putin cam 500 euro..1 luna-maxim 2...astept niste raspunsuri...ms frumos

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

deci colegiilor mare atentie la aceasta firma !!!!!

faceti-va o poza inainte de a incepe sa lucrati la aceasta firma,deoarece :titularul va scoate untul din voi,mai ales daca  titularul este din caras-severin care nu a vazut valuta in viata lui.se sta minimum 4 saptamini,banii sunt dati pe card,merita sa incercati daca sunteti incepatori.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Salutare colegi. Sunt si eu incepator si as fi interesat de o firma care ia pentru inceput incepatori,chiar daca conditiile de munca sunt mai naspa. Iti faci putina experienta si dupa aia mai vedem. Imi poate lasa si mie cineva o adresa de email sau un nr de tel de la firmele de mai sus, respectiv HARTL TRANS si Ewals. Va multumesc anticipat. Id-ul meu este: cirstean_liviu86 daca stiti ceva dati-mi add. Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Vizitator Anonymous

necunoscutu are perfecta dreptate,in plus as vrea sa mai adaug si eu ceva.daca mergi la ei ca titular sa te angajezi iti spun ca nu fac angajari sau nu au nevoie de oameni momentan(pt ca au nevoie de soferi care nu au habar de soferie si aceeia sunt cei noi veniti sa le faca p*** mare la titularii care sunt si stiu manevrele...)dar partea si mai proasta este ca nici meserie nu inveti pt ca nimeni si nici unul nuti explica si nuti arata cu ce se mananca soferia acolo trebuie sa le prinzi toate din zbor,toti titularii care sunt,sunt si ei la randu lor niste bulangii in frunte cu cei de la birou care nu dau nici banii la timp si nici nu te respecta.majoritatea titularilor care sunt,sunt veniti de la coada vacii sau de la stana de oi care cel putin nau iesit din satul lor si cand sau vazut iesiti in europa sau vazut cei mai desteti oamenii dar in schimb sunt cei mai varza in toate privintelle...eu am lucrat la firma asta dar ce am vazut acolo nu sfatuiesc pe nimeni nici sa incerce sa vada despre ce ie vorba...parerea mea ar fii sa munciti acasa pe 200 de euro  si vorba aia esti acasa nu esti chinuit si plecat ca sa fi plecat de acasa...si sa te sacrifici ca nu se merita...poate multi dintre voi nu stiti ce inseamna sa fii sofer de tir...eu stiu ca sunt si stiu despre ce ie vorba...firma hartltrans este o firma plina de ciobani ,si ciobanul cand sa vazut la oras sa vazut in PARIS...conducerea este facuta de niste sarbi UN NUME IMORTAN IN FIRMA ESTE SILVANA,si un altul in garaj in austria este BERNARD astia 2 taie si spanzura in firma...patronul cred ca nici nu stie ce fac astia 2 sau cum se comporta cu soferii...daca au ajuns sati retina din bani ca nu tiai spalat camionul sau te miri din ce iti mai retine din salariu...si mai ales daca mai si lucrezi pe 600 de euro nai rezolvat nimik.....parerea mea dupa cum am mai spus nu merita nici macar sa incercati la nesimtiti astia....nu vreau sa va descurajez....faceti ce vreti....o zi buna.....mai revin!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.