Guest Anonymous Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 O intrebare am si eu daca ma poate ajuta cineva , cind lucru pe cel cu cartela am inteles ca trebuie sa introduc datele din ziua cind am condus cu diagrama ? Cum functioneaza daca ma poate ajuta si pe mine cine . Multumesc [ataşament şters de admin din cauza vechimii] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members truckerv Posted April 4, 2011 Members Share Posted April 4, 2011 cine ti-a zis asa ceva????unde sa la bagi?? si cum??prietene nu trebe sa bagi nimic, trebuie doar sa tii diagramele la tine...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Cind bagi cartela apare numaru bla bla .... si acolo iti apare la inceput daca vrei sa adaugi alte informatii si acolo trebuie sa bagi alti timpi cind ai lucrat cu diagrama . eu asa stiu si vreau sa ma interez mai exact cum sta treaba . mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members andreicuc Posted April 4, 2011 Members Share Posted April 4, 2011 colegu io nush ce tot indrugi tu ca nu te inteleg..dar pur si simplu cand schimbi de pe diagrama pe card...bagi cardu in aparat si mergi ..si tii diagramele din urma la uh..si cand te opreste nenea militzian ii scoti datele din taho cu cartela+ ii dai diagramele..ii greu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Sa iti explic .... eu lucru in germania la o firma ce are mai multe camioane , maine ma duc de la 6 incarc pina la 7 bag diagrama si plec livrez la vreo 16 clienti gat pe la ora 15 si sunt liber pina a doua zii la 12 ma duc incarc pina la 13 si plec cu un alt camion care e cu CARTELA tahograf si gat pe la 19:30 iar urmatoare zii iar incep de la 6 dimineata pe diagrama . La cartela acolo ai optiune dupoa ce o bagi daca vrei sa adaugi date . Acolo ar trebui sa pun datele cind am condus cu diagrama ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CatalinFCS86 Posted April 4, 2011 Members Share Posted April 4, 2011 nu mai colegule , diagramele le iei in buzunar dupa fiecare zi , tiai terminat ziua iti iei diagrama in buzunar. nu se ia nimeni de tine. daca te intreaba dc no tii 24h ii zici ca fol altcineva camionu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 sigur ??! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tati43 Posted April 5, 2011 Members Share Posted April 5, 2011 colegu la tahograful digital cind introduci cartela te intreaba daca vrei sa introduci date splimentare,introdu beigin shift cind incepi si end shift cind termini,scoate cite un bon de fiecare data cind termini programul si pastreazale c diagramele.NU lasa cardu in aparat cind conduci cu diagrama tinel la tine.DRUMURI BUNE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted May 5, 2011 Moderators Share Posted May 5, 2011 colegu cel mai simplu este urmatorul lucru,cind lucrezi cu diagrama,tii diagrama,cind lucrezi cu tacho tii bonul,nu e greu,nu le amesteca.Eu am lucrat in uk la o firma care avea sute de cmioane si era normal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lascu Posted May 7, 2011 Members Share Posted May 7, 2011 cand conduci cel diagrama sa ai cardul in buzunar si cand conduci cel cu card sa ai diagramele la tine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts