Jump to content

Supraincarcarea camioanelor peste limita admisa de lege


Recommended Posts

  • Members

Asta este iarasi o alta modalitate de furt a firmelor de transport . Si pot da anumite explicatii . Sint firme de transport care accepta sa incaseze tarifele de pret ale cursei in functie de tonajul pe care il transporta deci pret pe tona transportata. Aici firma castiga prin faptul ca in loc de 3 curse face doar 2 curse . Dar intotdeauna exista un dar si anume . Prin supraincarcarea camioanelor cu marfa peste capacitatea admisa de lege acel camion are un alt comportament pe drum. De exemplu la o frinare distanta necesara opririi creste . balansul creste existind mereu senzatia de rasturnare in orice moment. Deci riscuri mai mari de producere de evenimente rutiere.  Apoi firma mai incaseaza si de la sofer banii pe supraconsumul de motorina deci toate se leaga intre ele.Rezolvarea cea mai simpla ar fi montarea de cantare ceva de genul celor care cantaresc di mers si automat sa rezolvat si aceasta problema Nu cred ca autoritatile statului nu cunosc aceste probleme doar ca probabil nu se vrea sa lucram normal. Probabil ca de la un simplu sofer reusesc sa incaseze mai usor o amenda decit de la un patron.Prin montarea acelor cantare care sa monitorizeze tonajul pe drumul respectiv sar prelugi si termenul de rezistenta al drumurilor dar oare se vrea acest lucru ?

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Cantare sa cantareasca masini automat,tehnologie, bani multi  ? pfff e greu omule ... amenzi,2000 -3000 de euro ca afara ... fara coruptie si amenzi frate ... si se vor linisti apele .  ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Moderators
;D ;D ;D,tare asta,pai nu e nevoie de super tehnologie,ne descurcam si cu deastea vechi numai ca ........aici intervenim noi,nu ati vazut atitea si ataitea camioane oprite cind e control ARR,cintar? ce sar intimpla daca nu ar opri soferii si ar lua amenzi ptr depasire tonaj??? sigur firmele isi vor recalcula sarcinile.Sa nu uitam si de spaga rominului care inca mai merge.Eu consider ca daca sar aplica legea corect si noi am incerca intr-o proportie mai mare sa fim corecti sar schimba lucrurile mult mai repede
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.