Administrators CALIN Posted October 16, 2009 Administrators Share Posted October 16, 2009 Guvernul finlandez a decis ca, din luna iulie a anului viitor, fiecare persoană să aibă acces la Internet în bandă largă, la viteza de 1 Mbps. Ministrul Transporturilor şi Comunicaţiilor din Finlanda a anunţat că de la 1 iulie 2010 fiecare locuitor al ţării va avea garantat o conexiune la Internet la viteza de 1 Mbps. Această viteză va creşte la 100 Mbps până în anul 2015. Finlanda are o popluaţie de 5,3 milioane de locuitori, dintre care 4,3 milioane sunt utilizatorii de Internet. Rata de penetrare a conexiunilor în bandă largă din această ţară este de 83%, conform datelor disponibile pe internetworldstats.com. Termenul de bandă largă este în general folosit pentru a descrie accesul la Internet de mare viteză. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted October 16, 2009 VIP Share Posted October 16, 2009 Daca ar fi sa imi aleg o tara unde sa stau ar fi Finlanda.... chiar ca ii raiul pe pamant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted October 17, 2009 Members Share Posted October 17, 2009 Da, am auzit k e o tara frumoasa , dar e totusi frig pe acolo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members BTU Posted October 18, 2009 Members Share Posted October 18, 2009 Eu am ce am cu Norvegia,dar oricare din cele "5 reci" e binevenita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ionut.olaru Posted February 2, 2010 Members Share Posted February 2, 2010 salut.ai lucrat in finlanda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts