Members nickolaus77 Posted August 4, 2011 Members Share Posted August 4, 2011 ce pareri aveti de circulatia pe E671??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Metic Posted August 11, 2011 Members Share Posted August 11, 2011 Este groaznic drumul ala , mi-a facut peri albi in cap . N-am reusit sa-l parcurg in mai putin de 3 ore aproape niciodata , cu putin noroc am reusit o data sa-l fac in 2 ore jumate in rest de la 3 in sus > . Sa speram ca il termina anul asta dar nu stiu daca reusesc astia . Daca e cineva dintre voi ce urmeaza sa-l parcurga si n-a mai fost de mult timp sau chiar niciodata va sfatuiesc sa aveti mare grija la podetele ce le-au refacut . Au bagat betoane din alea mari si au turnat asfalt peste ele si nu sunt la nivelul soselei si asa s-au format niste rampi de lansare ;D ca daca treci cu viteza risti sa-ti rupi foile de arc sau daca esti cu , camion pe perne de aer te arunca pe motor ;D . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johny Posted October 4, 2011 Members Share Posted October 4, 2011 te omoara drumu ala...vai si amar de tara noastra...nu ne-am nascut la locul potrivit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ciubacka Posted October 7, 2011 Members Share Posted October 7, 2011 Luni noaptea am trecut pe acolo iar drumul s-a prezentat destul de bine.....intradevar se lucreaza in continuu noaptea si pe anumite portiuni trebuie sa stai la semafor deoarece se circula pe o singura banda > .....cu toate ca este proaspat turnat se simt deja denivelari considerabile dar asta este...sa ne bucuram ca-l avem asa cum e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts