Members levlev Posted November 5, 2011 Members Share Posted November 5, 2011 joi sunt chemat la brasov pt semnare de contract si plecare in italia,in Matera,daca aveti informatii despre aceasta firma va rog postati aici,perfect ar fi cineva care a lucrat la ei,ms mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mihai_cms Posted January 20, 2012 Members Share Posted January 20, 2012 Colegule nu ai mai plecat la ei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members levlev Posted January 21, 2012 Author Members Share Posted January 21, 2012 nu, am primit oferta de la alta firma si voi pleca intr-o saptamana pe comunitate cam putini bani dar macar este firma serioasa si conditi foarte bune,drumuri bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mihai_cms Posted January 24, 2012 Members Share Posted January 24, 2012 Am fost sunat si eu de ei si ma informat ca platesc 1400 ca transportul il platesc eu in Italia.I-am spus ca sa mi-l plateasca ei ca nu dispun de bani(am mai patit-o si cu altii) si au spus ca sa vb.cu sefii dupa care nu ai m-au sunat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members medalion Posted February 3, 2012 Members Share Posted February 3, 2012 salutare tuturor colegilor,a lucrat careva la dm logistic in afara de colegul care a zis despre ei ca nu respecta programul si iti opreste bani de motorina?pe mine mau chemat la ei sa depun un teanc de acte si sa plec cat mai curand .da nu stiu........... \ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Am lucrat in 2010 la DM Logisitic [Di Marzio Transporti] la Matera . Si sunt foarte seriosi nu am ce spune , te rupe , ficat nu mai ai , programul il respecti pacat ca il faci dublu . Daca faci peste 14-15 mii de km iti opreste bani de motorina pentru ca , CAPU spune ca nu iesi cu Gasoliu . Daca ajunge cineva la Di Marzio sa-i transmita un mesaj lu VITALBA : "Ii fac un pompino ! " din partea lui Radu de la Iasi . P.S. : Pentru nerespectarea programului de lucru firma iti suporta amenda de 47 E , celelalte le suporti tu . Deci aveti grija de voi , am lucrat 1 an de zile si mi-a ajuns . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CatalinFCS86 Posted March 11, 2012 Members Share Posted March 11, 2012 Am lucrat in 2010 la DM Logisitic [Di Marzio Transporti] la Matera . Si sunt foarte seriosi nu am ce spune , te rupe , ficat nu mai ai , programul il respecti pacat ca il faci dublu . Daca faci peste 14-15 mii de km iti opreste bani de motorina pentru ca , CAPU spune ca nu iesi cu Gasoliu . Daca ajunge cineva la Di Marzio sa-i transmita un mesaj lu VITALBA : "Ii fac un pompino ! " din partea lui Radu de la Iasi . P.S. : Pentru nerespectarea programului de lucru firma iti suporta amenda de 47 E , celelalte le suporti tu . Deci aveti grija de voi , am lucrat 1 an de zile si mi-a ajuns . )) colegule nu cred ca ti-ai dori sa ii faci tu un pompino , mai bine ti-ar face el:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts