Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

D.M logistic international

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • Members

salutare tuturor colegilor,a lucrat careva la dm logistic in afara de colegul care a zis despre ei ca nu respecta programul si iti opreste bani de motorina?pe mine mau chemat la ei sa depun un teanc de acte si sa plec cat mai curand .da nu stiu........... :-\

• 1 month later...
Guest Anonymous

Am lucrat in 2010 la DM Logisitic [Di Marzio Transporti] la Matera . Si sunt foarte seriosi nu am ce spune , te rupe , ficat nu mai ai , programul il respecti pacat ca il faci dublu . Daca faci peste 14-15 mii de km iti opreste bani de motorina pentru ca , CAPU spune ca nu iesi cu Gasoliu . Daca ajunge cineva la Di Marzio sa-i transmita un mesaj lu VITALBA : "Ii fac un pompino ! " din partea lui Radu de la Iasi .

P.S. : Pentru nerespectarea programului de lucru firma iti suporta amenda de 47 E , celelalte le suporti tu :) .

Deci aveti grija de voi , am lucrat 1 an de zile si mi-a ajuns .

• Members

Am lucrat in 2010 la DM Logisitic [Di Marzio Transporti] la Matera . Si sunt foarte seriosi nu am ce spune , te rupe , ficat nu mai ai , programul il respecti pacat ca il faci dublu . Daca faci peste 14-15 mii de km iti opreste bani de motorina pentru ca , CAPU spune ca nu iesi cu Gasoliu . Daca ajunge cineva la Di Marzio sa-i transmita un mesaj lu VITALBA : "Ii fac un pompino ! " din partea lui Radu de la Iasi .

P.S. : Pentru nerespectarea programului de lucru firma iti suporta amenda de 47 E , celelalte le suporti tu :) .

Deci aveti grija de voi , am lucrat 1 an de zile si mi-a ajuns .

;)))) colegule nu cred ca ti-ai dori sa ii faci tu un pompino , mai bine ti-ar face el:))