Members tiby81 Posted November 29, 2011 Members Share Posted November 29, 2011 Salutare la toti colegii.Are cineva vreo informatie despre firma CITRA? Pe unde prin tara se fac angajari la ei? DRUMURI BUNE . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Martimy Posted January 16, 2013 Members Share Posted January 16, 2013 e din vaslui firma citra,ma rog o filiala,citra e in franta,am fost eu la ei in 2009 la interviu,erau la inceput,in romania aveau doar 3 camioane,salariu pe atunci intre 1200 si 1700,intre timp li s-a mai marit parcul,dar acum nu mai stiu nimic de ei ,si-au schimbat sediu am rugamintea de a completa corect profilul,mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members maramu` Posted January 16, 2013 Members Share Posted January 16, 2013 exista si in italia firma citra. au sediul la vasto, mai jos de pescara. deptinde de care dintre firme esti interesat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members levier Posted January 19, 2013 Members Share Posted January 19, 2013 sper sa nu ma insel dar colegul care a intrebat in primul post de CITRA se referea la firma din belgia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members maramu` Posted January 21, 2013 Members Share Posted January 21, 2013 de aceea l-am intrebat si eu despre care firma e interesat. firba din belgia sau franta are camioanele cu prelata rosie pe care scrie citra cu galben. firma din italia are in general daf-uri xf cu prelata verde si scris galben ci.tra. in functie de firma de care e interesat va primi si detaliile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members robertdoru Posted June 26, 2013 Members Share Posted June 26, 2013 colegi firma citra din Vasui.ma puteti ajuta cu un nr de telefon sau vreo adresa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts