Members singurelcosticla Posted February 22, 2012 Members Share Posted February 22, 2012 Pentru colegii cu fruntea lata care se plictisesc prin parcari-sah multiplayer-unde poti juca cu diferite persoane din toata lumea.Sahul este un sport extrem deoarece poti adormi si cazi cu ochii in piese poate ne intalnim pe acolo porecla mea este pagubos. Bafta si drumuri bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members a(u)di Posted July 27, 2012 Members Share Posted July 27, 2012 Pentru colegii cu fruntea lata care se plictisesc prin parcari-sah multiplayer-unde poti juca cu diferite persoane din toata lumea.Sahul este un sport extrem deoarece poti adormi si cazi cu ochii in piese poate ne intalnim pe acolo porecla mea este pagubos. Bafta si drumuri bune! eu imi doresc cand o sa fiu pe tir sa cad cu un coleg cu care sa pot juca sah... nu zic, o fi fain sa joci sah cu jucatori din toata lumea (pe net,nu? sau cum?) , dar mult mai fain e cand il vezi pe partenerul de sah cum transpira cand muta piesa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members a(u)di Posted July 27, 2012 Members Share Posted July 27, 2012 singurel c-o sticla.. ce tare esti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted February 14, 2013 Members Share Posted February 14, 2013 Master chase 12 sau jocul oferit de win 7 . Ce varianta de joc mai nou si mai tare cunoasteti , de unde pot ,,sa-l iau"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members iulianius Posted October 30, 2019 Members Share Posted October 30, 2019 (edited) Ar trebui să încercați eliminat dacă tot sunteți în căutarea de noi jocuri. Aș putea spune un milion de lucruri bune despre asta, dar ar fi mai bine dacă ai putea verifica singur. Un lucru ce am să spun este că poți face avere aici Edited October 31, 2019 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted October 31, 2019 Moderators Share Posted October 31, 2019 reclama indirecta si jocurile de noroc nu au ce cauta pe aici,in 6 ani s-au mai schimbat din cerintele forumului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VladDinu Posted January 2, 2020 Members Share Posted January 2, 2020 Am înțeles că regulile dvs. s-au schimbat și acum trebuie să le implementați. Cu toate acestea, nu există mașini cu sloturi proaste online Ceea ce ne place să ne jucăm cu prietenii. Îți mulțumesc că ai accesat cele mai bune jocuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts