Members MIKY_M2005 Posted February 25, 2012 Members Share Posted February 25, 2012 Salut colegi. Am si eu o intrebare .Daca depasesc cantarul la nickelsdorf s-au la nadlag ma pot duce sa platesc depasirea de cantar in vama si pot continua drumul? Ma refer la cantarele de la unguri.Un coleg imi spunea ca cica se plateste o taxa de depasireacolo la vama si e ok daca . Daca e adevarat stie cineva care este pretul ??ca eu am mai mereu cu o tona in plus si trebuie sa intru pe turnu (cu 7,5) si prin ungaria sa o iau prin toate "GRADINILE":)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lupualb Posted March 2, 2012 Members Share Posted March 2, 2012 da,se poate plati taxa de suprasarcina, ca si de gabarit , personal nu am fost nevoit sa apelez la asa ceva dar am colegi care au platit si-n special taxa de gabarit ( incarcatura-cauciucuri ) > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members MIKY_M2005 Posted March 4, 2012 Author Members Share Posted March 4, 2012 Ma gandeam ca poate imi raspunde un coleg care a fost in cauza!!pt. ca am inteles ca cu 7.5 nu prea ai voie sadepasesti masa totala!! sau ceva de genul asta . > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted March 4, 2012 Members Share Posted March 4, 2012 se plateste depasirea pe axe sau ati muti paleti sa te incadrez pe axe ,pt depasire masa max autorizata poti plati numai amenda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Gongy Posted March 4, 2012 Administrators Share Posted March 4, 2012 Ma gandeam ca poate imi raspunde un coleg care a fost in cauza!!pt. ca am inteles ca cu 7.5 nu prea ai voie sadepasesti masa totala!! sau ceva de genul asta . > taxa este de 110 forinti/tona/km pentru greutatea care depaseste m.m.a. ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members udeanu Posted March 4, 2012 Members Share Posted March 4, 2012 am depasit sarcina pe axa motrica cu 260kg si am platit la varsand 170 euro cu altceva nu te pot ajuta colegule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members MIKY_M2005 Posted March 4, 2012 Author Members Share Posted March 4, 2012 multumesc pt. raspunsuri!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lupualb Posted March 12, 2012 Members Share Posted March 12, 2012 se plateste depasirea pe axe sau ati muti paleti sa te incadrez pe axe ,pt depasire masa max autorizata poti plati numai amenda se poate linistit plati suprasarcina , amenda platesti daca nu ai platit pt. suprasarcina si atentie colegi ,intotdeauna cand ati intrat pe cantar cereti si bonul de cantar( chiar daca nu le face placere ,INSISTATI ) idiferent pe la ce punc intrati in H pt. daca la intrare iti va spune ca e ok. la iesire se poate sa aveti surprize > drumuri bune si doamne ajuta . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted March 12, 2012 Members Share Posted March 12, 2012 colegilor suprasarcina nu se plateste ...........este interzisa masa maxim autorizata de fabricantu masini spune ca trebuie sa ai x kg ,,,,,,,,,,,nu ai voie sa depasesti aceasta masa............pe axa este cu totu alceva ,,,,,,,,,,,,asta se plateste la nickelsdorf,rajka,...........platesti despagubire catre adimistratori autostrazi ca le calci drumu cu o greutate mai mare pe axa atat...........pt masa maxima autorizata este direct amenda si daca este mai mare de anumit procentaj se blocheaza masina si se transbordeaza marfa pana te incadrez la greutate..........nu vb din parcarii.........acel bon are valoare 0 [zero] .....esti sigilat si se noteaza nr sigilului ,,,nu ,,,este orientativ pt tine ,,,,,,,,daca poti deplasa marfa in terminal te intorci inapoi ,verifici si daca est ok pe axe poti pleca ,daca nu esti ok poti pleca dar pe barba ta ,,,,sau poti plati dauna inainte de intrare...........daca esti prins in trafic ,la iesire platesti despagubirea plus amenda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts