Members Spetsnaz Posted March 1, 2013 Members Share Posted March 1, 2013 Problema e ca se si baga soferii in loc sa nu mearga nimeni pana nu urca oferta salariului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Fratila Bogdan Posted March 1, 2013 Members Share Posted March 1, 2013 Voua vi se pare putin , dar eu zic ca pentru un incepator e destul de bine. Colegu...si eu sunt incepator...dar sa stii ca am gasit mult mai bine de atat....pai pe 15 mil.....stateam de faceam curierat pe oras...ori daca ai CE....vrei ceva mai mult...zic eu...e mai multa raspundere...si...multumesc lui d-zeu ca am gasit...fac comunitate...10-15 zile cursa....si cam atat....iar la bani...e kiar ok!!!Drumuri bune tuturor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Bogdan30 Posted June 11, 2014 Members Share Posted June 11, 2014 E o vorba la noi la romani:"Nu e prost ala care cere, e ala care da". Asa si cu patronul asta de ofera 1500 RON salariu. Tu gresesti ca te duci la el. Pentru ca in soferie, oricine poate fi sofer, dar nu oricine este Sofer. Oricine poate conduce de la A la Z, dar nu oricine Patronul va schimba soferii ca pe sosete, dar nu va prinde un Sofer. Sub 2500 RON nici n-ar trebui sa se urce unul pe camion in tara. Parerea mea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted June 13, 2014 Members Share Posted June 13, 2014 era o vorba ,,orce cal ajunge gloaba,,,dar nu orce gloaba a fost cal 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts